Easy Web Search
Image default
Beauty en verzorging

Waarom een ooglidcorrectie zo goed voor je is

Bij een ooglidcorrectie zijn er veel mensen die denken dat het een hele ingrijpende behandeling is die veel tijd kost en waar grote littekens aan overgehouden kunnen worden. Dit is een enorme misvatting, recent heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Ooglift en ik ben nog steeds enorm blij het het resultaat en de manier waarop het gegaan is. Ik zal in deze blog even kort beschrijven hoe mijn behandeling in zijn werk ging en wat ik er zo fijn aan vond om dit bij Ooglift te laten doen.

Mijn ooglidcorrectie bij Ooglift

De ooglidcorrectie die ik ben ondergaan was bij Ooglift, dit is een instelling die al heel lang ervaring heeft met dit soort behandelingen en hierom genoeg tijd heeft gehad om dit perfect in te richten zodat iedere patiënt tevreden de deur uit loopt. Een ooglidcorrectie begint altijd met een intakegesprek waarin gekeken wordt naar de ernst van het probleem en de noodzaak van de behandeling, op deze manier kan vooraf gekeken worden hoe de behandeling zal gaan. Zo kom je niet voor verassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent voordat de behandeling bij Ooglift begint. Daar eenmaal aangekomen start de behandeling met een reiniging van de huid, waarna met een drietal prikken de plek verdoofd wordt. Er is een stukje huid afgetekend wat afgesneden gaat worden en hiervan voel je helemaal niets, je sluit gewoon je ogen en de medewerker van Ooglift doet wat hij moet doen en waar hij zo goed in is. Als de huid is weggesneden dan wordt het weer aan elkaar gehecht zodat de wond niet blijft zitten, hierna wordt het nog een keer gereinigd en kun je weer naar huis. Ongeveer een week na de behandeling kom je weer terug om de hechtingen te laten verwijderen. Hierna is bijna niet meer te zien dat je een behandeling gehad hebt, geen wonden of zoiets dergelijks.

Meer informatie?

Meer informatie over wat het resultaat zal worden staat op de website van Ooglift, hier staan foto’s van ogen voor- en na de ooglidcorrectie. Voor vragen kun je bellen naar Ooglift om een afspraak te maken voor een intake, de conclusie van dit gesprek kan ook zijn dat er een andere oplossing mogelijk is i.p.v. een ooglidcorrectie.