Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Een schuifpui biedt licht en ruimte!

Een schuifpui in uw woning biedt licht en ruimte. Maar dat is niet alles: het is een fantastisch alternatief op de standaard tuindeur en brengt vele voordelen met zich mee.

In dit artikel bespreken we deze voordelen en hopen wij u te overtuigen van de mogelijkheden die de schuifpui voor u en uw woonomgeving kan bieden. Ga naar de website www.schipper-ede.nl voor meer informatie over een schuifpui.

De schuifpui als alternatief op de standaard tuindeur 

Stelt u het zich eens voor: soepel en zonder enig geluid schuift u de deur open, u stapt op uw terras, waarna de frisse zomergeuren uit uw tuin u tegemoet komen. Heerlijk toch?

Met een schuifpui betrekt u uw terras en/of uw tuin meer bij de rest van uw huis. Doordat onze schuifpuien voor het grootste gedeelte bestaan uit glas, zult u ook direct meer lichtinval in de ruimte waarin deze wordt geplaatst ervaren. Dit zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt. Echter lijkt de ruimte door de schuifpui en de bijkomende lichtinval niet alleen groter, maar is dit ook daadwerkelijk. Doordat u met een schuifpui geen rekening meer hoeft te houden met openslaande deuren neemt deze minder ruimte in beslag dan de standaard tuindeur.

Wanneer we standaard tuindeur en de schuifpui naast elkaar leggen is vast te stellen dat de schuifpui in vrijwel iedere woonsituatie een betere oplossing biedt dan de standaard tuindeur. 

De schuifpuien van Schipper-Ede zijn daarnaast binnen een dag door onze vakkundige medewerkers bij u thuis geplaatst. U kunt snel genieten van uw nieuwe doorgang en zult het verschil met de standaard tuindeur snel opmerken. 

Overtuigd? Neem contact op met Schipper-Ede! 

Bent u overtuigd van de vele voordelen van de schuifpui? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een schuifpui in uw situatie?

De medewerkers van Schipper-Ede staan voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan deskundig advies, of voor het beantwoorden van eventuele vragen die u heeft.

Wij zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en de diensten die wij aanbieden. Ook vindt u er voorbeelden van onze producten, zo kunt u inspiratie opdoen en met eigen ogen zien hoeveel verschil een schuifpui kan maken.