Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Waaraan herkent u een betrouwbare slotenmaker?

Bent u op zoek naar een slotenmaker in uw omgeving, dan zal u al gauw opmerken dat de keuze ruim is. Maar hoe kiest u nou de juiste slotenmaker uit? Voor het vinden van een goede en betrouwbare slotenmaker, zijn er een aantal dingen waar u op kunt letten.

Neem altijd eerst een kijkje op de website van de slotenmaker en vraag voordat een afspraak maakt, naar een prijsindicatie van de klus. Wanneer de slotenmaker dit niet wilt geven of er omheen lijkt te draaien, dan kunt u beter op zoek naar een andere slotenmaker. Een betrouwbare slotenmaker maakt altijd duidelijke afspraken met u voordat hij of zij langskomt.

Kijk op de website ook of u het KVK nummer van de slotenmaker kunt vinden en vergelijk de gegevens die u op de website van de Kamer van koophandel kunt vinden ook overeenkomt met de gegevens op de website. Zo heeft u altijd duidelijk in beeld met wie u zaken doet.

Daarnaast kunt op Google zoeken naar recensies over de betreffende slotenmaker. Zo kunt u nagaan hoe anderen de service van de slotenmaker hebben ervaren. Zo heeft u niet alleen een idee of de slotenmaker goed werk aflevert, maar heeft u vaak ook een beeld van wie er bij uw langskomt.

Wilt u er echt zeker van zijn dat u met een betrouwbare slotenmaker te maken heeft, ga dan na of de slotenmaker een PKVW-keurmerk heeft. Dit ineen keurmerk voor erkende slotenmakers in Nederland. Deze slotenmaker hebben een politiekeurmerk. Bent u op zoek naar een goede en betrouwbaar bedrijf neem dan contact op met de Slotenlijn. Wij informeren u graag verder over onze diensten en prijzen.