Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Hoe kies je de beste kleuren voor in huis?

Een ding wat mensen zich vaak afvragen is wat onze favoriete verfkleuren zijn. En het is duidelijk dat men het liefst wil horen welke verfkleuren er in de meest populaire projecten worden gebruikt. Of het nu gaat om voordeuren, keukenkasten of extérieurs, we hebben veel waardering gezien voor de berichten die mijn verftips hier op de blog delen met daarnaast andere woontrends. Laten we doorgaan!

Ten eerste kan interieurverf lastig zijn, omdat je ook rekening moet houden met uw bekleding, deur kleuren en plafond kleuren. Al deze elementen moeten er samen goed uitzien en als een van hen de verkeerde kleur heeft, kan dat de hele ruimte verstoren. 

Vervolgens ben je waarschijnlijk niet verrast, maar onze favoriete interieur kleuren bij Eigen Huis en Plant zijn allemaal neutraal. Wij hou het graag klassiek bij grote beslissingen (zoals het schilderen van de hele binnenkant van je huis!) en vervolgens in persoonlijkheid en kleur door middel van decor. En nog een heel belangrijke opmerking: verf kleuren zien er anders uit in verschillende kamers en huizen.

Wat er geweldig uitziet in de keuken van je buurman, ziet er misschien niet zo warm uit in je badkamer. Koop dus nooit zomaar verf en begin deze op de muren te borstelen zonder eerst verschillende kleuren in je ruimte te testen. Bekijk uw teststalen gedurende de dag om te zien hoe de kleur verandert met het licht van de dag en vervolgens met de nacht.

De 5 favoriete interieur verfkleuren:

1. Snowbound

Deze Snowbound kleur is een warm, mag ik zeggen licht beige (maar op een goede manier!) wit. Het geeft warmte aan je ruimte en voelt toch licht en luchtig aan!

2. Rust grijs

Als je niet voor witte muren wilt maar toch een neutrale sfeer wilt, dan is Rust Grijs een goede keuze. In combinatie met een witte rand of witte backsplash zorgt het voor een geweldig contrast, maar voelt het tegelijkertijd erg schoon aan.

3. Vervaagd grijs

Ondanks de naam leest deze Faded Grey verfkleur zeker meer wit. Dit is een geweldige warme neutraal die volgens mij heel goed past bij meer rustieke elementen, zoals de antieke deur op de foto hierboven! Het is fris, maar niet opvallend wit.

4. Stadsloft

De kleur beige krijgt een slechte reputatie, maar dit jaar hoort het bij de nieuwste woontrends 2022. Deze City Loft-verfkleur is de zwakste van alle beiges, dus het zal bijna wit lijken in sommige zeer fel verlichte ruimtes. Maar het zal tegelijkertijd aanvoelen alsof het meer diepte heeft dan een echt wit.

 

https://www.eigenhuisenplant.nl/