Easy Web Search
Image default
Marketing

Voordelig een WordPress website laten maken

Goedkoop een wordpress website laten maken

Ben jij op zoek naar een ervaren organisatie tegen de beste tarieven ? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Je kunt een WordPress website of webshop laten maken vanaf €99,-. Naast het mooie plaatje zorgen wij ook voor de juiste lokale of nationale instelling. Een website moet ook goed vindbaar worden in de zoekmachines. Daarnaast hebben wij een marketing team dat op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo ben je niet alleen verzekerd van een mooie maar ook vindbare website. De perfecte basis om te starten met het online verkopen van jouw producten of diensten.

Waarom een WordPress website laten maken?

Wanneer je voor gebruikersgemak wil gaan kun je het beste een wordpress website laten maken. Dit is niet alleen een succesformule voor je bedrijf maar je past ook nog makkelijk de prijze aan. En daarnaast kun je met 2 klikken producten toevoegen wanneer jouw assortiment groter word. Ook voor het bijhouden van een blog hoef je enkel te typen. Geef dit aan bij de offerte aanvraag en wij maken een blog template. Ook is het nog nooit zo makelijk geweest om hoger in Google te komen. Met de YOAST SEO plugin kan jij top posities halen. Daarnaast bieden wij ook een laadtijd van minder dan 5 seconden aan. Zo haken er het minste aantal klanten af. Met een cache plugin word het nog sneller!

Voordelen van het laten maken van een WordPress website?

Een van de grootste voordelen van het laten maken van een WordPress website is dat je het zelf in eigen beheer kunt houden. Wanneer de webdesigner zijn werk heeft gedaan kun je zelf berichten en artikelen toevoegen. Dit gaat met slechts 1 a 2 kliks op de knop. Ook is het makkelijk om betaal en verzendmethodes toe te voegen. Dit kan bij woocommerce in de backend. Vaak zijn er ook plugins die rechtstreeks met jouw boekhouding kunnen werken. Je kunt dus alle factureren in een locatie bijhouden wat enorm veel tijd scheelt. Daarnaast is de open source CMS systeem een van de meeste veilige manieren.

WordPress webshop beginnen tijdens corona

Tijdens de corona crisis krijgen wij veel nieuwe aanvragen voor een WordPress webshop.
Dit komt omdat het vaak gemakelijk te combineren is met een andere programma.
Zo beheer je de facturen vanuit een locatie.
Of je houd de vooraden bij vanaf een systeem.
Dit scheelt jou tijd en vergroot jouw online vindbaarheid.
Maar bovendien zorgt het ook voor een nieuwe stroom aan klanten.
Dit is jou kans om daar van te profiteren.
Maar ook is verzenden eenvoudig gemaakt en kun je alle mogelijk betaalmethodes integreren.
Dit bespaart veel tijd en ook geld waardoor je meer winst overhoud.
En daarom geven wij je tot eind oktober 25% korting.