Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Voordelen van moderne deuren

Een van de grootste voordelen van moderne woningbouw technieken is zeker het gebruik van de nieuwste technologieën. Een moderne deur onderscheidt zich van een traditionele deur door zonder sleutel te vergrendelen en te ontgrendelen. Wie kent de situatie niet als je met beide handen op zoek gaat naar sleutels voor de voordeur? Bij Pirnar hebben we ervoor gezorgd dat dit nooit meer gebeurt.

Daarom zijn onze voordeuren uitgerust met een vingerafdrukherkenning systeem of met een automatisch gezichtsherkenningssysteem. Naast de gebruiksvriendelijkheid is het belangrijkste voordeel van een deur met intelligente technologie dat deze uw veiligheid garandeert. Vergeet het ongemakkelijke gevoel van sleutelverlies of het moeten vervangen van sloten als uw sleutel ergens verloren gaat.

 

Wat kiest u – traditioneel of modern?

Wilt u een discrete voordeur of wilt u een uitstekende, gedurfde voordeur? Maak je geen zorgen, de vorm- en kleurenpaletten zijn bijna oneindig. Hoewel we voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste intelligente technologie, zijn we ons ervan bewust dat sommige klanten zweren bij de traditie. Daarom hebben we een rijke Classico-collectie gecreëerd die traditie combineert met moderne materialen. Deze materialen bieden maximale kwaliteit. Wij bieden ook een deur met zij- of lichtkoepel die het natuurlijke daglicht in de voorkamer binnenlaat. Dit maakt uw entree nog mooier!

 

 

 

Ongeëvenaarde bescherming

Een goede isolatie van de deur is ook van groot belang, omdat er veel energie verloren gaat als de isolatie slecht is. Niet alleen in een passiefhuis, maar ook voor alle andere huizen is het belangrijk om de beste isolerende deur op de markt te kiezen. Dit kan ons op de lange termijn veel geld besparen op de verwarmingskosten.  Deze zorgen we ook voor de veiligheid van uw huis, dus al onze deuren zijn uitgerust met een uitstekende beveiliging die een inbreker ervan weerhoudt om op afstand binnen te komen.

We onderscheiden ons door buitengewone innovaties, waarvoor we vele internationale prijzen en erkenningen hebben ontvangen. De toegangsdeur is een meesterlijk handgemaakt product. Ons team van architecten en ontwerpers houdt rekening met de wensen van elke klant. Dit is onze slogan: Niets is onmogelijk. Dus iedereen met een schijnbaar onmogelijk idee van zijn droompoort is welkom – wij kunnen uw dromen waarmaken.