Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Verhuisdozen snel in huis

Wanneer je gaat verhuizen ontkom je er niet aan om verhuisdozen in huis te halen om je spullen in te pakken. Er zijn veel verschillende soorten verhuisdozen en er zijn inmiddels flik wat aanbieders op de markt, maar waar moet je op letten? Wat is er belangrijk waneer je verhuisdozen gaat kopen voor jouw verhuizing. Je wilt voorkomen dat jouw kostbare spullen op de straat komen te liggen omdat de bodem van de doos doorzakt of dat de handgrepen scheuren waneer je de doos oppakt. Hierom is het van belang dat je de juiste verhuisdozen aanschaft. 

 

De verschillen 

 

Zoals eerder genoemd zijn er een een aantal verschillen te vinden tussen de aangeboden dozen. Om te beginnen :  het materiaal. Niet elke verhuisdoos wordt gemaakt van dubbelgolf karton, sterker nog, de meeste worden gemaakt van enkelgolf karton om de prijs te drukken. Dozen gemaakt van enkelgolf karton zullen bij de minste belading al scheuren waardoor de kans op schade aan je eigendommen groeit. 

 

Dan het volgende verschil: de bodem. Velen hebben een vouwbodem. Dit betekend dat je eerst je best moet doen de doos in elkaar te ouwen voordat je de doos kunt gebruiken. Je kunt je voorstellen dat een gemiddeld huishouden wel 150 dozen nodig heeft en dit enige tijd in beslag neemt. Kies voor een verhuisdoos met automatische bodem.

 

Bovenkant 

 

De meeste verhuisdozen dien je dicht te plakken aan de bovenkant, dit leid ertoe dat je de dozen geen tweede keer kunt gebruiken. Klik hier voor de beste verhuisdoos gemaakt van dubbelgolf karton, automatische bodem en een zelf-sluitende bovenkant.

 

 

https://verhuisdozen.store/