Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Valentijn stille liefde

Ga jij de stoute schoenen aantrekken voor jouw stille liefde? Dan kan dat best spannend zijn. Misschien wil je het eigenlijk ook nog wel stiekem houden, omdat het zo spannend is. Je weet ook niet of het wederzijds is. De zenuwen kunnen dan door je lijf heen gieren. Herken je dat, maar wil je toch iets doen voor jouw stille liefde? Dan zijn hier een aantal opties.

Sms anoniem

Je kunt gebruik maken van sms anoniem. Met sms anoniem stuur je zoals de naam al zegt een sms zonder dat diegene kan zien dat die sms van jou afkomt. Dat is lekker veilig natuurlijk. Zo kun je toch iets liefs zeggen tegen jouw stille liefde zonder dat hij, zij of hen weet dat jij het bent.

Brief

Het is nostalgie ten top, maar wat dacht je ervan om ouderwets een brief te versturen? Natuurlijk moet je dan waarschijnlijk wel de brief typen als diegene jouw handschrift kent. Tenzij je stiekem hoopt dat jouw stille liefde het toch te weten komt, dat jij erachter zit…

Stuur een leuk cadeau

Wil jij een stille liefde gewoon op afstand iets geven vanuit jouw hart, zonder dat diegene en jij je opgelaten voelen? Stuur dan een leuk cadeau. Wel moet je natuurlijk oppassen dat je geen kleur krijgt als ze vraagt of jij er iets van weet. Je kunt dan altijd nog zeggen dat je diegene die het verzonden heeft, kent maar dat diegene anoniem wil blijven. Het is dan wel de vraag natuurlijk of diegene jou gelooft.

Maak een geluksdag voor diegene

Ben je zo verliefd dat je precies weet wat de ideale dag is van jouw stille liefde? Zorg er dan voor dat diegene die dag krijgt. Laat bijvoorbeeld een ontbijt versturen naar waar diegene woont. Zorg voor een ‘spontane’ bezorging van lievelingschocola in de middag. Doe iets. Iets waarvan je weet dat diegene daar ontzettend blij mee is.

Vertel het toch maar

Wat je ook verzint, van een sms anoniem tot aan een geluksdag maken, het haalt het niet bij de echte stoute schoenen. Dat is het zeggen wat je voor jouw stille liefde voelt. Dat kan ongemakkelijk zijn en dat kan ervoor zorgen dat je een blauwtje loopt. Maar het zorgt er wel voor dat je voelt dat je leeft. Hoe dan ook, uiteindelijk voel je zelf wel wat het beste is om te doen. Sommige liefdes zijn wellicht alleen leuk op afstand.

https://www.texttasy.com/nl