Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Uitgaan in Delft

Delft is een echte studentenstad. Veel mensen komen hier om te studeren en dat betekent ook dat er veel uitgaansgelegenheden zijn in Delft. Uitgaan is namelijk een van de favoriete bezigheden van studenten en dus zullen ze dit ook minstens een keer in de week doen. Delftenaren zelf vinen uitgaan in Delft niet bepaald leuk, maar om hier vanuit een andere stad eens naartoe te komen is het super. Er zijn veel kleine discotheekjes waar je helemaal uit je dak kan gaan, ook als je niet zo van dansen en harde muziek houdt kan je hier een prima avondje vertoeven.

Ciccionina is een hele bekende plek voor nieuwe studenten. Als je nog maar new studeert moet je ergens beginnen en daar is Ciccionina de juiste plek voor. Hier komen veel jonge studenten die wel van een feestje houden. Vaak worden er themafeestjes gegeven dus als je van een verkleedpartijtje houdt moet je hier zeker een keertje langs gaan.

In Delft zijn er veel plekke waar je van bier kan genieten, maar als je een echt goed feestje wilt bouwen en ook nog eens van de beste biertjes wil genieten moet je zeker naar ’t Proeflokaal. Hier worden meer dan 300 verschillende biertjes geschonken en kan je ook nog eens helemaal los gaan. Mocht je niet zo van los gaan houden maar wel van bier dan zijn de Bierfabriek en het Klooster ook goede opties.

Als je van wat rustiger houdt dan kan je terecht bij shishashop Delft. Hier kan je genieten van een heerlijke shisha met de beste waterpijp tabak uit de regio. De lounge is heerlijk rustig en je kan genieten van ongelofelijk veel verschillende smaken. Je kan hier heerlijk tot rust komen.

Op donderdag mag er gevierd worden dat het weekend er bijna is en dat doe je in de beste en grootste studentendiscotheek uit Delft en omstreken. Lorre is de plek waar je wilt zijn als student, zeker op de donderdagavond. Happy Hour van 23:00 tot 00:00 uur en genoeg tijd om een goed feestje te bouwen. Lorre is geopend tot een uur of 7 dus als je een nachtje door wilt halen moet je hier heen.

https://premium-hookahs.nl/