Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Technologische ontwikkeling

Door de coronacrisis zijn er veel mensen gedwongen geworden om vanuit thuis te werken. Hierdoor is het heel erg belangrijk geworden dat er een goed veiligheidssysteem en clouddataservice ontwikkeld moet worden. Er zijn veel studenten bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hopelijk gaan deze ontwikkelingen de mensen helpen in de toekomst.

 

Artificial Intelligence

Door de corona lijkt de wereld even stil te staan, maar de technologie blijft zich ontwikkelen. Een van de grootste ontwikkelingen op dit moment is de ontwikkeling; Artificial Intelligence. Dit is simpel gezegd de automatisering van de denkkracht van mensen. Er worden computersystemen ontwikkeld die de denkkracht van mensen overneemt. De systemen hebben geleerd hoe ze bepaalde taken moeten uitvoeren. ‘Deze outfits passen bij u’ of ‘deze producten heeft u eerder bekeken’, zijn allemaal voorbeelden van AL. Veel kledingwebshops maken hier gebruik van om in te spelen op de wensen en behoeftes van de klant.

 

Ook de televisie is zich aan het ontwikkelen. Vroeger moest je elke zender op tv apart kopen en installeren op de tv. Nu kun je gebruik maken van IP TV, IP TV is een formule waarbij je door een app toe te voegen op je tv, alle zenders op je tv hebt staan. Dit heet IP TV.

 

AL in de zorg

AL wordt in veel branches al toegepast, waaronder de zorg. Zo wordt AL vol op ingezet bij kankeronderzoek. Het helpt de mens om patronen te herkennen in kankercellen en draagt bovendien ook bij aan de diagnostiek. Ook wordt er in de zorg gebruik gemaakt van de zorgrobot. Dit is een robot die medewerkers helpt met het verzorgen en vermaken van de patiënt. Hierdoor hebben de medewerkers verlichting en kunnen de patiënten op een leuke manier afgeleid worden.

https://iptv-kopen.com/