Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Inbraken in Nederland

Het komt steeds vaker voor in Nederland; inbraken. Veel Nederlanders hebben het helaas moeten meemaken. Uit onderzoek is gebleken dat er per jaar 39.452 inbraken worden gedaan. Dit kan in een auto, huis of flat zijn. Je hoopt dat het nooit bij jezelf gebeurt, maar de kans is toch erg groot dat er eens in je leven bij je wordt ingebroken. Het blijkt dus ook dat er elke minuut een woninginbraak plaatsvindt.

 

Hoe kun je een inbraak voorkomen?

Er zijn verschillende manieren die je kunnen helpen met het voorkomen van een inbraak. Als eerste is het heel erg belangrijk om de deuren en ramen te sluiten als je niet thuis bent. Zorg hierbij ook dat je gebruik maakt van goede sloten op de deuren. Ook is het handig als je goede buitenverlichting plaatst bij de voor- en achterdeur. Dit zal ervoor zorgen dat de dieven minder snel bij je aan de deur komen.

 

Tijdens een vakantie is het ook verstandig om de post dagelijks weg te halen, zo is het niet te zien dat je weg bent. Laat ook tijdens een avondje uit de lichten branden. De laatste tijd speelt social media ook een grote rol bij inbraken, iedereen plaats tegenwoordig namelijk waar hij of zij zich bevindt. Zorg er dus voor dat je nooit op social media laat weten dat je op vakantie bent.

 

Inbraken in Limburg

Ook in Limburg wordt er veel ingebroken. Beveiliging rond het huis zorgt ervoor dat de inbraken worden verminderd. Als je ooit iemand betrapt op een inbraak, bel dan meteen de politie. Vermeld meteen waar en wat er gebeurt, bijvoorbeeld ‘inbraak Venlo’. Zodra de politie ‘inbraak Venlo’ hoort, weten ze al genoeg!

 

https://www.js-networksensecurity.nl/inbraakbeveiliging-huis/