Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Stoppen met roken? Zo doe je dat

Stoppen met roken is iets wat veel mensen tot in den treure proberen. Dit lukt niet bij iedereen even goed. Het is ook weer niet zo dat het totaal onmogelijk is. Nooit meer verleid worden tot het roken van een peuk is het uiteindelijke doel als je wilt stoppen. Toch is een terugval niet heel gek. Eigenlijk komt dit regelmatig voor bij mensen die gestopt zijn met roken. Als jij echt wilt stoppen, zul je die ene terugval prima overleven. Uiteindelijk gaat het om je wilskracht. Jij bent sterker dan die ongezonde vieze sigaret. Er zijn wat tips die jou zouden kunnen ondersteunen bij je weg naar een leven zonder nicotine.

Essentiele zaken als je wilt stoppen

De startdatum gaat de datum zijn waarop jij vaarwel zwaait naar je elektronische sigaret (ook wel e smoker Sittard genoemd) of sigaretten. Geef je eigen smoesjes geen kans. Er gaan vast momenten komen waarop jij een heel goed excuus kunt bedenken om gewoon weer een peuk op te steken. Luister vooral niet naar jezelf. Probeer toch door te zetten en laat die e smoker Sittard of de sigaretjes niet winnen. Het helpt hierbij ook als je bepaalt dat je niet in je auto, huis of op je werk rookt. Dit is vanaf nu uit den boze. Pak jezelf streng aan en zorg dat alle asbakken en aanstekers verdwenen zijn. Het kan hierbij helpen (als stok achter de deur) om je omgeving zoveel mogelijk in te lichten over het feit dat jij en je geliefde sigaret uit elkaar zijn. Je omgeving kan je hier prima bij ondersteunen. Doorbreek je negatieve gewoonte dus en probeer fit te worden!

Je gezondheid en welzijn

Jij zult vast, net als een boel mensen, die lekkere sigaret gekoppeld hebben aan een bepaalde gebeurtenis of situatie. Dit is precies het gevaar van een sigaret: voor veel mensen wordt het een gewoonte. Uiteindelijk dien je het roken los te zien van het drinken van wijn bijvoorbeeld. Iemand die je professioneel kan begeleiden als je wenst te stoppen, effectief zijn. Schakel dan ook hulp in als jij denkt dat je dit nodig hebt. Denk aan je welzijn en gezondheid en leer jezelf andere gewoontes aan.

https://wizzits.com/e-sigaret-sittard/