Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Single reizen naar prachtige bestemmingen

Single reizen bieden een mooie uitkomst voor avontuurlijke mensen die er graag eens op uit gaan, maar die hiervoor geen partner hebben. Tijdens een single reis kom je terecht in een groep leeftijdsgenoten die samen met jou een prachtige bestemming gaan ontdekken. Of je nu houdt van een actieve vakantie of liever even volledig tot rust komt aan het zwembad met een boek of tijdschrift: single reizen zijn er in allerlei soorten en maten. Een reisorganisatie die alles weet over het organiseren van geslaagde single reizen is One2gethertravel. Zij organiseren single reizen naar uiteenlopende bestemmingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reis naar Zweden, Griekenland of Spanje? De mooiste bestemmingen zijn geselecteerd, zodat jij van een welverdiende vakantie kunt genieten!

Op vakantie als alleenstaande ouder

Ook wanneer je een alleenstaande ouder bent, kunt je bij One2gethertravel terecht voor een compleet verzorgde vakantie. Het is namelijk niet gek dat je het als alleenstaande ouder spannend vindt om met je kind(eren) op vakantie te gaan. Door samen met lotgenoten deze uitdaging aan te gaan, voel je je waarschijnlijk al een stuk fijner. Ook voor je kind(eren) is het een leuke manier van op vakantie gaan, aangezien ze met de kinderen van andere reisgenoten kunnen spelen. Terwijl de kinderen lekker met elkaar spelen, kan jij gezellig kletsen met je medereisgenoten.

Alles mag en niets hoeft

Wat zo fijn is aan de reisorganisatie One2gethertravel is dat ze van alles organiseren, maar dat je zelf kunt kiezen of je hieraan mee wilt doen of niet. Vind je een activiteit niet zo leuk? Of heb je er gewoon behoefte aan om even een middag tot rust te komen in het hotel of appartement? Dat is geen enkel probleem! Je kiest namelijk zelf aan welke activiteiten je wel en niet meedoet. Het is uiteraard ook mogelijk om aan alles mee te doen, het is maar net wat je leuk vindt. Wat je ook doet: One2gethertravel zorgt er graag voor dat je een onvergetelijke vakantie beleeft als single of alleenstaande ouder!