Easy Web Search
Image default
Winkelen

4 zaken waar je op moet letten bij het aanschaffen van een koeienhuid of schapenvacht

Koeienhuiden en schapenvacht zijn er populair en worden bij veel interieur stijlen toegepast. Maar waar moet je nou op letten bij een koeienhuid kopen of een schapenvacht? In dit artikel lees je waar je op kan letten bij het kopen van een koeienhuid of schapenvacht!

1.    Duurzaamheid

Een koeienhuid of schapenvacht kopen doe je niet omdat je er maar kort van wil genieten. Met een koeienhuid of een schapenvacht kan je heel lang doen, zolang het een goed looiproces heeft gehad. Ga je voor een namaak dan zal je merken dat hier ook de kwaliteit naar zal zijn.

2.    Foto

Er zijn tegenwoordig veel webshops waar je koeienhuiden en schapenvachten kan kopen. Het is altijd wijs om te kijken of je een unieke koeienhuid of schapenvacht koopt of dat je een willekeurige huid of vacht opgestuurd krijgt.

3.    Voor welke kamer is de koeienhuid of schapenvacht bedoeld?

Bij iedere ruimte past een andere koeienhuid of schapenvacht. Gebruik je een schapenvacht als vloerkleed en leg je deze voor de openhaard? Dan is het lekker als het een wat zachtere vacht is, zodat je hier lekker in de winterperiode op kan zitten met een mok warme chocolademelk. Schapenvachten zijn over het algemeen wel zacht, maar als je een schapenvacht met langere haren wil dan is een IJslands schapenvacht een goede keus. Heb je een mooie grote hal dan is een koeienhuid een goede keus om je hal aan te kleden.

Denk dus heel goed na waar je jouw huid of vacht wil gaan leggen en denk vooral out of the box!

4.    Wie biedt de koeienhuid of schapenvacht aan?

Veel verkopende partijen halen hun schapenvachten uit Marokko of Spanje. Je bent dan nooit zeker van kwaliteit en van een goede afwerking. Zoek dus een bedrijf die zijn leverancier in Nederland heeft zodat ‘als je huiden en vachten koopt’ altijd zeker bent van een goede kwaliteit!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/