Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Profiteer van een dakkapellen aanbieding en geniet van extra woonruimte

Om extra woonruimte te creëren en te zorgen voor meer licht in uw kamer, is een dakkapel een uitstekende oplossing. Hoewel voor een dakkapel op maat de prijzen wat hoger liggen dan bij prefab, is deze geheel aan uw wensen aan te passen. En met de juiste dakkapellen aanbieding kan uw dakkapel geheel naar wens én tegen een scherpe prijs worden gerealiseerd.

Dakkapel op maat prijzen

Met een dakkapel op maat kiest u dus voor een dakkapel die geheel naar wens kan worden gerealiseerd. Zo kiest u voor materiaal dat het beste aansluit bij de uitstraling van uw woning, het langste meegaat, of juist het goedkoopst is. Ook de afwerking kan geheel worden aangepast op uw woonstijl.

De dakkapel op maat prijzen zijn afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de afmetingen, het materiaal wat wordt gebruikt, de afwerking en de accessoires.

Kiest u voor een standaard model met plat dak, dan beginnen voor een houten dakkapel op maat de prijzen rond de € 4.100,- en bij een kunststof dakkapel op maat betaalt u al gauw € 4.800,-. Let wel dat deze bedragen kunnen afwijken door de dakhelling, de afmetingen en vooral door het materiaal waarvoor u kiest. Ook wanneer u kiest voor extra accessoires kunnen voor een dakkapel op maat de prijzen hoger komen te liggen. Toch zijn deze accessoires vaak hun geld waard, zo kan uw wooncomfort toenemen door een goed ventilatierooster en rolluiken die beschermen tegen zon en kou.

Dakkapellen aanbieding: betaal de laagste prijs

De kosten van een maatwerk dakkapel liggen dus een stuk hoger dan die van een prefab variant. Maar met de juiste dakkapellen aanbieding van een erkend dakkapel specialist kunt u flink op dit bedrag besparen. Door verschillende erkende dakkapel specialisten te vergelijken op dakkapelplaatsenvergelijker.nl kunt u tot wel 40% besparen op de offerteprijs. Voer direct uw wensen in op dakkapelplaatsenvergelijker.nl en vind binnen een dag de meest geschikte dakkapellen aanbieding. Profiteer van tientallen procenten korting en een verhoogd wooncomfort.