Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Polijsten van RVS Het polijsten Van RVS

RVS is niet zo gemakkelijk om te polijsten als bijvoorbeeld aluminium. Je kan best eerst beginnen met het op te schuren vooraleer je begint met het polijsten van RVS. Alle putjes, alle oneffenheden moeten namelijk weggewerkt worden vooraleer er gestart kan worden met het polijsten. Bij het polijsten van RVS is de voorbereiding zeer belangrijk. Om tot een mooie finish te komen moet deze perfect zijn, het hele oppervlak dient namelijk al vrij te zijn van grote oneffenheden.
Het is niet zo gemakkelijk om dit zelf te doen. Om het beste resultaat te bekomen, kan het soms beter zijn om dergelijke activiteiten uit te besteden aan een gespecialiseerde partij.

Laten polijsten RVS door een expert zoals Van Geenen
Door de 40 jaar expertise en ervaring van Van Geenen in dit vakgebied, weten ze precies hoe ze polijsten met de gepaste materialen voor de beste finish. Ze zijn gediplomeerd om verschillende metalen te bewerken en polijsten, vandaar dat u ook gewoon langs kan komen met iets dat niet alleen uit RVS bestaat, maar ook bijvoorbeeld aluminium. Ieder deeltje zal aldus apart behandeld worden en krijgt bij Van Geenen een gepersonaliseerde behandeling. Door naar de specifieke wensen van de kant te luisteren, zal er precies gedaan worden wat er verwacht wordt of zelfs nog iets meer. Elk deeltje wordt op voorhand beoordeelt om zo een planning voorop te stellen om het gepaste resultaat te bereiken.
Bij materialen vervaardigd uit RVS is hoogglans vaak een vereiste. Hoogglans creëren bij RVS is geen gemakkelijke klus. Echter door de vele jaren ervaring weet Van Geenen precies hoe ze dit moeten aanpakken. Hierbij is het aantal jaren ervaring echt wel van belang, aangezien voorwerpen in RVS heel wat verscheidene vormen kunnen aannemen, Na al die jaren ervaring heeft Van Geenen voor ieder specifiek deel een oplossing ontwikkeld.
Bij het polijsten wordt er zo’n hoge glans gecreëerd dat de materialen eigenlijk spiegelend worden. De waarden “Mirror” drukken uit hoe spiegelend het product is, bijvoorbeeld bij Mirror 8 is de polijstafwerking van zo’n hoogwaardige kwaliteit dat het een zeer luxueuze uitstraling genereert.

Van Geenen heeft expertise opgebouwd in verschillende gebieden wat betreft metaal afwerking. Ze zijn uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd bedrijf op verschillende vlakken, waaronder ook polijsten RVS. Het is niet eenvoudig om een bedrijf te vinden dat zoveel ervaring heeft binnen deze niche als Van Geenen. Van Geenen doet er alles aan om een zo goed mogelijke service te bieden en om zo goed mogelijk te luisteren naar de wensen van jou als klant. Voor meer informatie kan je hun website raadplegen waarop alvast veel informatie staat over hun activiteiten en expertise-gebieden (o.a. polijsten RVS)

https://vangeenen.nl/handmatig-slijpen-en-polijsten/hoogglans-polijsten/