Easy Web Search
Image default
Vakantie

Op zoek naar een vakantiehuisjes in de Ardennen?

De Ardennen is een gewilde locatie voor een weekendje weg, vakantie of voor zomaar ene paar dagen er tussen uit. Met de andere cultuur, een prachtige natuur en heerlijk eten is de Ardennen een prima bestemming. Ga je een weekend weg met familie of vrienden en op zoek naar een vakantiehuisjes in de Ardennen? Wij bieden een tal van verschillende accommodaties aan voor ee heerlijk verblijf.

 

Top accommodaties op prachtige locaties

Wij bieden tal van verschillende accommodaties aan voor een vakantiehuisjes in de Ardennen. Zo bieden wij kleine chalets voor 2 tot 4 personen aan tot een groot vakantiehuis waar je met de gehele familie kunt verblijven. Of denk aan originele verblijven zoals een molen of boerderij die omgebouwd zijn tot vakantiehuizen. Ook in luxe variëren de vakantiehuisjes in de Ardennen. Waarbij het eigenlijk helemaal geen huisjes zijn, maar huizen. Zo hebben we verschillende huizen ins ons portfolio waar een zwembad bij zit, maar we hebben ook huizen waarbij de slaapkamer over een privé-badkamer beschikt.  Voor elke gezelschap is er zo wel een vakantiehuisjes in de Ardennen te vinden.

 

Wat kun je doen tijdens een wekeendje weg?

Ook is er voor elk gezelschap wel iets te doen in de Ardennen. Sommige vakantiehuisjes in de Ardennen liggen midden in de natuur. Want mooie natuur is er invloed. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen met wandelingen door de bossen, hiken door de heuvels of kajakken door de wilde rivieren,  Maar in de Ardennen zijn ook een tal van leuke dorpen en steden te vinden. Liever cultuur snuiven? Bezoek dan een van de honderden kastelen die her en der door de Ardennen verspreid zijn. Liever niet al te veel ondernemen in de vakantie? Lekker relaxen hoort ook bij de vakantie. Al onze vakantiehuisjes in de Ardennen zijn daarnaast van alle gemakken voorzien. Dan hoef je ook niet perse het huisje uit. Wil jij een van de vakantiehuisjes boeken in de Ardennen? Kijk op de website voor de actuele tarieven en beschikbaarheid. Wacht niet te lang want de vakantiehuisjes in de Ardennen voor grote gezelschappen zijn vaak al snel bezet.