Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Angelus verf voor je leer

Zodra je een lederen product aanschaft, dan is het wel zo fijn als het ook lang goed blijft. Te veel (zon) licht kan bijvoorbeeld schadelijk zijn voor leer. Ook water heeft bestandsdelen wat beschadigend kan zijn voor het natuurproduct. Huisdieren wil je uiteraard uit de buurt houden van je nieuw gekochte leren bank. Maar resterend dan voorzorgsmaatregelen is leer verven ook van belang. Net als houten producten is een nieuw laag verf hartstikke goed voor je leren schoenen of jas. Het lijkt ze weer nieuw blijken, alsof je ze net hebt gekocht.

Als je de keuze hebt genomen om je leer te verven, blijft de vraag nog welke verf. Je wilt natuurlijk wel verf van uiterst goede kwaliteit. Je wilt namelijk het beste voor je leer. Als je voor leer verf wilt gaan met daadwerkelijk goed kwaliteit, dan moet je angelus verf kopen. Angelus verf is een Amerikaans product waarvan de resultaten gegarandeerd goed zullen uitpakken.

Of je nu een klein vlekje wilt wegwerken op een leren bank of een sneaker wilt verven: Angelus leerverf is perfect voor alle leren oppervlakten. Deze veelzijdige leerverf is dekkend, makkelijk te mixen, te verdunnen en te behandelen. Een verf voor professionals en voor beginners op het gebied van leer verven.

Sinds de oprichting zijn er veel moderne kleuren in de collectie geïntroduceerd. De Angelus collectors edition heeft een selectie van kleuren voor de echte liefhebbers. Daarentegen blijven de meest populaire kleuren de klassiekers, zoals rood, zwart, wit en blauw. Ook de aardetinten bruin, groen en geel zijn populair.

Wil je meer soorten Angelus leerverf bekijken? Er zijn kleurenkaarten voor je ter beschikking met het volledige aanbod. Angelus leerverf kan ook goed worden gemengd, dus je kunt zelf creatief zijn met de combinaties. Om de verf daarnaast zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, gebruik je altijd leer voorbehandeling en sluit je af met een finisher.

https://www.leerverfshop.nl/