Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een leuk cadeau? Kijk eens bij borreldoosje.nl

Wij van borreldoosje.nl zijn gespecialiseerd in het samenstellen van unieke cadeau’s voor elk type gelegenheid. Hierbij kan je denken aan: beterschap cadeau, borrelpakket of thee cadeau. Ook hebben we cocktail pakketten, borrelboxen en borrelpakketten voor de brievenbus in ons assortiment. 

Laat je adviseren door de borrelspecialisten van borreldoosje.nl

Wij kunnen jou helpen met jou unieke cadeau! Zo hebben wij verschillende mensen blij mogen maken met een cadeau op maat. Ook heb je de mogelijkheid om een gratis handgeschreven kaartje bij je bestelling toe te voegen. Zo wordt het geven van een cadeau nog persoonlijker en vooral leuker! Wij gaan jou bericht handgeschreven op het kaartje toevoegen, zodat het net lijkt alsof jij het hebt geschreven. 

Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Een snelle levering vinden wij belangrijk! Daarom word je bestelling op dezelfde dag verzonden als je het voor 12:00 besteld. Je ontvangt een track & trace code per e-mail, zodat je altijd je bestelling kan volgen. Bestel je een brievenbuspakket? Dan hoef je dus niet thuis te blijven en kan je lekker je eigen ding doen!

 

https://borreldoosje.nl/