Easy Web Search
Image default
Woningen

Ook elektrische boilers koop je tegenwoordig snel en goedkoop on-line.

Ook elektrische boilers koop je tegenwoordig snel en goedkoop on-line.

Een elektrische boiler is een apparaat waarmee je heel makkelijk en op een goedkope manier je water kunt verwarmen. Belangrijk is wel dat je  met een aantal dingen rekening houdt als je een elektrische boiler (of elektrische cv) aan gaat schaffen. Een elektrische boiler is inmiddels niet neer weg te denken uit ons huishouden en de keuze wordt al maar groter. Weet je niet zo goed wat voor jouw persoonlijke situatie het beste is? Maak dan gewoon gebruik van een on-line boiler/cv calculator, bijvoorbeeld via de website van elektrischeboiler.eu, dan weet je in elk geval zeker dat je de juiste en de goedkoopste elektrische boiler of cv kiest.

Hieronder vind je de link; 

https://elektrischeboiler.eu/Welke-boiler-bestellen

 

Een boiler of elektrische boiler is een eenvoudig ding, het is eigenlijk gewoon slechts een voorraadvat waar water in verwarmd wordt door gebruik van een verwarmingselement. Maar een boiler kan natuurlijk niet onbeperkt warm water blijven geven. Als al het opgewarmde water in het vat opgebruikt is, moet dit aangevuld worden. Dit gebeurd met koud water, dit moet uiteraard weer opnieuw verwarmd worden. Hoe kleiner het boilervat, hoe sneller deze ‘leeg’ zal zijn. Daarom is het slim altijd voor wat overcapaciteit te kiezen, houd daarbij alleen wel rekening met de ruimte die je hebt.

Hoe groter een boiler, hoe meer ruimte je daar voor nodig hebt, dat is logisch. Kijk dus altijd hoeveel ruimte je te hebt en wat de meest handige plek is om de boiler te plaatsen. Zorg er ook voor dat er nog ruimte over is, zodat je erbij kunt voor het onderhoud aan de boiler. Bij een elektrische boiler is het mogelijk deze op te hangen op plaatsen waar een gas boiler niet kon hangen. Een elektrische boiler heeft geen rookgasafvoer nodig namelijk, een elektrische boiler kan dus gewoon in een ruimte geplaatst worden waar geen ventilatie is. 

Specifieke eigenschappen van verschillende boilers:

• Een traditionele ronde boiler, met aansluitingen aan de onderkant en verticaal te plaatsen

• Horizontale boilers met aansluitingen aan de onderkant

• Horizontale boilers met de aansluitingen aan zowel de linker als aan de rechterzijde (patent)

• Platte design boilers met een diepte van een kleine 27 cm die verticaal of horizontaal te plaatsen zijn

• Groot formaat boilers van 200 liter of meer  

 

 

Misschien heb je nu een schuin dak, dan is het slim te kiezen voor een horizontale boiler, dan maak je slim gebruik van deze loze ruimte. Een design boiler kan in het zicht gehangen worden of plaats deze in een kastje. Grote gezinnen of huizen met meerdere badkamers en/of stortdouches doen er slim aan voor een groot formaat boiler te gaan.  

Andere punten om rekening mee te houden:

• Het verbruik van jouw douchekop

• Hoe veel mensen maken er gebruik van de douche

• Wordt er vlot achter elkaar door meerdere personen gedouched?

• Hoe lang duurt de gemiddelde douchebeurt per persoon?

  

Persoonlijk advies

Bij elektrischeboiler.eu vind je bij alle producten specificaties en handleidingen. Deze kun je eenvoudig downloaden. Maar aangezien geen situatie gelijk is, zijn ze bij elektrischeboiler.eu ook 24/7 bereikbaar via de mail en tijdens werkdagen kun je altijd telefonisch om advies vragen.

https://elektrischeboiler.eu/