Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Nieuwste updates vanuit Microsoft Teams

De week ervoor vond Microsoft Ignite plaats. Het (digitale) jaarlijkse evenement van Microsoft, waar updates en aankondigingen over de diensten van Microsoft worden gedaan. Microsoft diensten worden aangekondigd. Vanwege de overvloed aan nieuwe functies die worden geïntroduceerd, probeer ik er een paar uit te lichten binnen onze berichten. Deze blog gaat over Teams. Enkel beschikbaar in office 2021 en niet in office 2019 pro.

Updates voor Teams vergaderingen

Een kleine maar belangrijke verandering is de mogelijkheid om je persoonlijke videofeed te verbergen tijdens de Teams-vergadering. Anderen in de vergadering kunnen je natuurlijk nog steeds zien. Het is mogelijk om rollen toe te wijzen aan verschillende deelnemers in een vergadering. Denk aan medeorganisator of presentator. Als u geen rol definieert is deze vanzelfsprekend aanwezig in de vergadering. Het is ook mogelijk om de volgorde bij te houden waarin deelnemers aan een bijeenkomst hun hand kunnen opsteken, zodat u altijd weet wie u als eerste het woord wilt geven. De Teams Mobile app zal een aantal veranderingen ondergaan om een verbeterde Teams ervaring te geven bij gebruik van de Smartphone en Tablet.

Teams client met vernieuwde gebruikersinterface en gebruikerservaringen. Deelnemers hebben toegang om vergaderingen te plannen, orders te plaatsen voor opgestoken handen of naar de overloopmenu’s te gaan op mobiele apparaten.

Informatie-update voor Microsoft Teams Connect

Begin dit jaar blogde ik over mijn gedachten over de Teams Connect functie. Teams Connect maakt het gemakkelijk om veilig samen te werken met iedereen binnen Teams. Het is eenvoudig om kanalen te delen met andere gebruikers en externe kanalen (dus zonder dat ze lid worden van Teams), samen te werken in documenten en applicaties en eenvoudig vergaderingen te organiseren. Het is niet langer een gedoe om te schakelen tussen Teams, gewoon je eigen Teams , met Teams die worden gedeeld met eventuele externe organisaties. Teams Connect wordt in het eerste kwartaal van 2022 beschikbaar gesteld voor “Public Preview”. Daarna wordt de functie binnenkort vrijgegeven. Dit zal onder andere in microsoft office professional plus 2021 zijn.

Updates voor live evenementen

Er zijn ook enkele interessante ontwikkelingen over Teams Live Events onthuld. Het proces van het organiseren van een live evenement wordt eenvoudiger met behulp van de Virutal Green Room. Al met al ben ik blij met de laatste reeks aankondigingen met betrekking tot Microosft Teams. De volgende blog waar ik over schrijf zal er veel dieper op ingaan.

https://www.besteloffice.nl/product/microsoft-office-professional-plus-2019-windows-online-activatie/