Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Marvel

Marvel

De filmindustrie staat de laatste jaren op zijn kop dankzij het overweldigende succes van het Marvel Cinematic Universe. Dit succes is grotendeels te danken aan het feit dat de MCU een doorlopend verhaal biedt dat meerdere films omvat, waardoor het publiek echt kan worden geïnvesteerd in de personages en hun wereld.

 

De MCU begon met Iron Man uit 2008, gevolgd door The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger en The Avengers. Deze Phase One-films hebben de wereld van de MCU opgezet en het publiek kennis laten maken met zijn helden.

Het succes van het Marvel Cinematic Universe

De MCU bevindt zich nu in fase vier en de films worden alleen maar beter. De meest recente release, Thor: Love and Thunder, heeft wereldwijd meer dan 600 miljoen dollar opgebracht, wat een enorm succes is.

 

Fans zijn erg enthousiast over het vervolg van “Black Panther”, de volgende en laatste film van Marvel fase vier, de laatste “Black Panther”-film bracht meer dan 1,3 miljard dollar op en de verwachting is dat de nieuwe het net zo goed zal doen, zo niet beter.

Marvel Phase Five

Onlangs op San Diego Comic-Con kondigde Kevin Feige, de president van Marvel Studios, de films aan die deel uitmaken van Phase Five van de MCU.

Phase Five gaat knallend van start met de release van Ant-Man and the Wasp: Quantumania, de hype voor deze derde Ant-Man-film is al hoog en zal zeker een hit worden bij het publiek, het zal gaan over Kang the Veroveraar, een van Marvel’s meest populaire schurken.

 

Andere films en tv-programma’s die in Phase Five worden uitgebracht, zijn Guardians of the Galaxy Vol. 3, Loki seizoen 2, Daredevil Born Again, Captain America: New World Order, She-hulk, etc.

Fandom

De MCU heeft een enorme en gepassioneerde fandom. Fans discussiëren voortdurend over wie hun favoriete personage is, wat de beste film is en waar de MCU vervolgens naartoe gaat. Er zijn ook een heleboel door fans gemaakte creaties, zoals kunst, cosplay en video’s. Sommige fans gaan zelfs nog een stap verder en creëren hun eigen verhalen die zich afspelen in de MCU, ook wel fanfictie genoemd.

 

Dit zijn slechts enkele van de vele redenen waarom het Marvel Cinematic Universe zo succesvol is. Het doorlopende verhaal, de sympathieke personages en de indrukwekkende beelden zijn slechts enkele van de elementen die deze films zo geweldig maken.

bron: streamplayers.nl