Easy Web Search
Image default
Sport

Maak je teambuilding evenement leuker door een wisselbeker te kopen

Zeker in deze tijd is het belangrijk om de sfeer en het teamgevoel goed te houden. Veel werkgevers organiseren daarom regelmatig teambuilding activiteiten om de samenwerking en communicatie tussen collega’s te verbeteren. Een quiz, een online sport challenge of zelfs een online bierproeverij, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En dan is een wisselbeker of andere trofee ideaal om de participatie en onderlinge competitie, of juist de onderlinge samenwerking, te verbeteren. In dit artikel meer informatie over hoe je prijzen in kunt zetten om sfeer binnen het team te verbeteren.

Hoe sportbekers en medailles de inzet tijdens activiteiten verhogen

We willen ons allemaal een winnaar voelen. Daarnaast willen we vaak pas deelnemen aan een activiteit wanneer we daar voor onszelf winst uit kunnen halen. Dat betekent overigens niet direct dat we in alles dat we doen persé de beste willen zijn. We willen ons vooral nuttig voelen. Sportbekers en medailles bestellen draagt in die zin bij aan de participatiegraad van de deelnemers. En zeg nou zelf, je bent toch eerder geneigd om een stapje bij te zetten wanneer je weet wat je er een prijs, en niet te vergeten eeuwige roem mee kunt verdienen toch?

Oneindig veel keuze bij het samenstellen van de perfecte trofee!

Maar hoe kies je nu de perfecte trofee voor jou evenement? Dat is eenvoudiger dan je denkt, je stelt hem namelijk zelf samen! Online kun je bijvoorbeeld een kampioensschaal kopen voor de winnaar. Het opschrift op de schaal geef je bij het bestellen zelf in! Of koop een luxe wisselbeker wanneer je regelmatig soortgelijke evenementen organiseert zodat de teams steeds om dezelfde prijs strijden. De wisselbeker zelf kun je natuurlijk altijd nog vullen met andere, kleinere beloningen. Denk aan snoepjes, geld of een cadeaubon.