Easy Web Search
Image default
Vakantie

Maak je smartphone vakantieproof met deze tips

De vakantie staat weer voor de deur, tijd om je goed voor te bereiden. Dit doe je niet alleen door een slimme paklijst te maken en jouw koffer efficient in te pakken, ook kun je jouw smartphone klaar maken voor vertrek. Lees gauw de volgende tips om jouw smartphone vakantieklaar te maken.

Opruimbeurt

Een trage telefoon of een melding dat het geheugen vol is, wil je natuurlijk niet hebben tijdens de vakantie. Om je helemaal klaar te maken voor de vakantie, kun je jouw telefoon legen. Blader eens door de fotobibliotheek om te zien welke foto’s je kunt verwijderen. Zo kun je enorm veel ruimte vrijmaken. Ook kun je jouw complete telefoon opschonen dankzij handige tools bij de instellingen van jouw telefoon. Zo heb je genoeg ruimte voor de leukste vakantiefoto’s.

Bescherming

Voorkom dat je een barst in het scherm krijgt tijdens een valpartij of dat jouw telefoon stuk gaat tijdens de vakantie. Je beschermt jouw telefoon eenvoudig tegen schade middels een screenprotector en een telefoonhoesje. Koop bijvoorbeeld een Samsung Galaxy A70 hoesje voor jouw nieuwe telefoon of een hoesje dat bij jouw model past.

Handige apps downloaden

Op reis kun je altijd wel de hulp van een aantal slimme apps gebruiken. Zo is het slim om een vertaalapp te downloaden voor de taal van jouw vakantiebestemming. Ook maak je het jezelf een stuk makkelijker door review apps te downloaden. Zo kun je handig recensies lezen voordat je een restaurantreservering maakt of een attractie bezoekt. Is jouw smartphone al vakantieklaar? Neem even de tijd om het geheugen van jouw smartphone op te schonen en leuke en handige vakantieapps te downloaden. Vergeet ook niet om jouw smartphone goed te beschermen met een sterk telefoonhoesje en een screenprotector. Zo geniet je van een onvergetelijke reis en al het gemak van een smartphone op vakantie.

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-a70-hoesjes/