Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Maak de IT bij uw bedrijf eenvoudig met een van deze IT diensten!

Heeft u niet de tijd of expertise om de IT binnen uw bedrijf te regelen? Besteed de IT dan uit aan een professionele IT dienstverlener. IT is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en is een onderdeel die u niet kan negeren als bedrijf. Het is daarom van zeer groot belang dat dit allemaal goed gebeurd. Nu zijn er een aantal diensten waar u van gebruik kan maken om het allemaal even wat eenvoudiger te maken en dit kunnen de ideale IT oplossingen zijn voor uw bedrijf.

Device as a service

Er worden op kantoor steeds meer apparaten gebruikt wat voor een eigenaar als een IT nachtmerrie kan lijden. Het is namelijk een zeer grote uitdaging om dit allemaal goed te laten verlopen en problemen te voorkomen. Hiervoor is dan ook een mooie It dienst op de wereld gekomen. Er zijn namelijk professionele partijen die zorgen dat de tijdrovende taken rondom de IT worden overgenomen. Hier kunt u denken aan de registratie, installatie, planning, onderhoud, inleveren en weer her inzetten van apparaten. Voor deze dienst betaald u een vaste prijs per maand en krijgt u alle rapportages die u nodig heeft om alles goed in de gaten te houden. 

Device Lifecycle Management

Zoals eerder benoemd kan een bedrijf veel tijd, energie en geld kwijt zijn aan de dagelijkse activiteiten rondom de apparatuur op het kantoor. De dienst Device Lifecycle Management zorgt ervoor dat het gehele proces rondom apparatuur wordt geautomatiseerd. Zo wordt er door verschillende IT dienstverleners de tool PLUTO gebruikt. Deze tool zorgt voor de inventarisatie, procurement, planning, uitrol en migratie, rapportage en zorgt uiteindelijk ook nog voor een evaluatie met een tevredenheidsmeting. Zo heeft uw IT afdeling het makkelijker, bespaart u kosten door efficiëntie, houdt u alles in controle door de inzichten en rapportages en weet u ook goed wat er later beter kan.

Mobile Device Management

Maakt u gebruik van werktelefoons voor de werknemers? Dan is de dienst Mobile Device Management een aanrader. Deze dienst zorgt ervoor dat uw werknemers productief en beschermd aan het werk kunnen. Daarbij is er ook een optimale controle op de veiligheid en bespaart u kosten doormiddel van de support. Ook hier geldt dat de telefoons makkelijk kunnen worden vervangen en weet u zeker dat de telefoons altijd up to date zijn.

Datavernietiging of dataverwijdering

Een datalek is absoluut hetgeen wat u wilt voorkomen als bedrijf. Veel lekken komen voort uit het wegdoen van oude apparaten waar blijkbaar nog achtergebleven data op zit. Nu kunt u er voor kiezen om de data op de oude apparatuur door een IT dienstverlener professioneel te laten verwijderen of vernietigen. Als u kiest voor Device Lifecycle Management, dan zal deze stap ook voortkomen in het hele proces, maar u kunt ook apart kiezen voor deze dienst. De It dienstverleners hebben bepaalde tools en software om de datadragers van de data te ontdoen.

Werkplekverhuizing

Gaat u verhuizen met het bedrijf? Dan zal u vast met al het apparatuur zitten dat mee moet verhuizen. Nu kunt u ook dit uitbesteden. De apparatuur wordt dan losgekoppeld, vervoerd naar de nieuwe locatie en opnieuw geïnstalleerd door een professionele partij. Zo weet u zeker dat de apparatuur veilig is en weer snel bruikbaar is op de nieuwe locatie.