Easy Web Search
Image default
Internet marketing

Maak complexe informatie simpel met een animatievideo

Maak complexe informatie simpel met een animatievideo

Een animatie is een versimpelde weergave van de werkelijkheid. Een ideale tool om complexe informatie en materie begrijpelijk te maken. Dat kan alleen door je te focussen op de kern van je verhaal. Een goede animatievideo is een video die in anderhalf tot twee minuten op korte, krachtige wijze jouw verhaal overbrengt. Dat lijkt misschien simpel, maar je zult zien dat je al snel aan twee minuten zit. Langer wil je jouw verhaal echt niet maken, want hoe meer je wilt vertellen, hoe meer ruis er ontstaat bij jouw doelgroep. Daarom raden we aan om een animatievideo te laten maken bij een professionele partij, zoals animatiestudio ZoomWorks.

Jouw animatievideo laten maken bij ZoomWorks

ZoomWorks werkt iedere dag aan mooie, doeltreffende animatievideo’s en video’s. Hun tekstschrijvers weten precies hoe ze jouw verhaal op korte en heldere wijze kunnen verwoorden. Hun audiovisuele specialisten weten precies hoe ze dit moeten vertalen naar pakkende, creatieve beelden. En hun online marketeers zorgen ervoor dat jouw animatie video ook daadwerkelijk gevonden en bekeken wordt door jouw doelgroep. Hoe? Allemaal uit kennis, vaardigheden en ervaring. ZoomWorks weet wat werkt, maar ook wat níet werkt. Wat de valkuilen zijn, en waar kansen liggen. Een animatievideo laten maken bij een partij als ZoomWorks zorgt ervoor dat jouw animatie zijn doel behaalt.

Wat kost een animatievideo laten maken?

De kosten voor een animatievideo laten maken verschillen per productie. Iedere animatie is namelijk uniek en vraagt om maatwerk. De factor met de meeste invloed op de prijs? De hoeveelheid arbeidsuren er in de animatie video gaan zitten. Denk hierbij aan het bedenken van een concept, het schrijven van een voice-over tekst, het ontwikkelen van een stijl, ontwerpen van scenes, het tot leven brengen van deze scenes… een kleine greep uit de werkzaamheden die nodig zijn bij een animatie video. En die invloed hebben op de prijs. Maar één ding is zeker: voor ieder budget is een animatievideo mogelijk.

Meer weten over een animatievideo?

Wil jij een animatievideo laten maken of wil je meer informatie? Of misschien wil je wel geïnspireerd worden door gave voorbeelden van andere animaties… Neem eens een kijkje op de website van ZoomWorks of bel ze. Hun enthousiaste team helpt je graag verder.

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/