Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Lief zijn voor jezelf en je kinderen

Het schiet er vaak bij in, om het meest dierbare de aandacht te geven die je het wil geven. Heb je aan het einde van de dag het gevoel dat je de dag overleefd in plaats van geleefd hebt? Dan is het tijd voor actie. Als je uitgeblust bent of raakt dan doe je niet alleen jezelf tekort, maar ook jouw kinderen. Hoe zorg je nu wat beter voor jezelf en jouw kinderen? Door lief te zijn, voor jezelf en je kinderen. 

Als je er bent, wees er dan ook echt 

Het gaat erom dat als je samen met jouw kind bent, dat je ook echt de aandacht voor jouw kind hebt. Een drukke agenda is niet erg. Het is alleen ook belangrijk om tijd te reserveren voor tijd met jouw kind. Net zoals je tijd moet gaan reserveren voor jezelf. 

Wees een voorbeeld 

Als je een dag overleeft in plaats van leeft, geef je eigenlijk te veel van jezelf weg. Het helpt om zoveel mogelijk te doen waar je blij van wordt. Dat vraagt vaak om veranderingen. Vind je dat spannend? Maak het dan klein: doe elke dag iets wat jou blij maakt en doe dat steeds vaker. Als je daar de dag mee begint, sta je meteen met een goed gevoel op. Je hebt dan immers een leuk vooruitzicht.  Zo ziet jouw kind ook hoe het eruit ziet als iemand doet wat bij hem of haar past. 

Bootstock 

Mensen kunnen zeggen wat ze willen, maar schoenen kunnen echt gelukkig maken en laarzen al helemaal! Wees dus lief voor jezelf en bestel gewoon die stoere cowboylaarzen bij Bootstock. Wil jij je krachtig voelen? Wat is er dan leuker dan beginnen met het aantrekken van een nieuw paar cowboylaarzen? Niets toch? 

Cowboylaarsje meisje 

Wil je jouw laarzen geluk delen met jouw dochtertje? Koop dan ook een leuk cowboylaarsje voor je meisje. Bij Bootstock hebben ze vast een leuk cowboylaarsje meisje. Zo ben je lief voor jezelf en voor je kind. Bovendien doen jullie zo ook iets samen: samen shoppen. Tip: als je nog meer samen wil doen: ga samen op linedance. De cowboylaarzen heb je dan al. 

http://www.bootstock.nl/nl/