Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Leuk speelgoed voor in de tuin

Als jij een tuin of tuintje hebt wil je uiteraard wel dat de kinderen zich hierin kunnen vermaken. De tuin biedt namelijk een veilige plek waar je kinderen onder toezicht van de buitenlucht kunnen genieten. In deze blog gaan we het hebben over leuk tuin speelgoed zodat jij je kinderen lekker bezig kunt houden in je eigen achtertuin!

Trampoline

Deze staat absoluut op nummer 1, want zelf heb jij er namelijk ook nog iets aan! Een trampoline is leuk voor je kinderen en je buur kinderen. Zorg wel dat de trampoline een veiligheidsnet bevat zodat niemand er van af kan vallen. Door trampoline te springen worden veel verschillende spiergroepen geactiveerd en er gebeurt ook nog eens iets in de hersenen, er komt namelijk serotonine vrij. Dit betekent dat jij en je kinderen letterlijk gelukkiger zullen worden van trampoline springen.

Voetbalgoal

Jongens of meisjes die graag met een bal of voetbal bezig zijn zullen zeker uren lang plezier kunnen hebben met een voetbalgoal. Een voetbalgoal zorgt er voor dat ze een duidelijk doel voor ogen hebben en weerhoudt de bal er ook van om steeds tegen het raam te stuiteren of over de schutting. Een voetbalgoal motiveert de kinderen ook om te trainen.

Een boomhut

Hier heb je natuurlijk wel een boom voor nodig maar je kunt ook een tuinhuis nemen en hier een fort van maken. Zo hebben de kinderen een plek waar ze zich lekker kunnen terugtrekken in de tuin. Dit is een ontzettend leuk project om te maken samen met de kinderen en hier kunnen ze nog jaren lang plezier mee hebben samen met hun vriendjes.

Een moestuintje

Een moestuin is niet alleen handig maar ook heel leuk en leerzaam voor de kinderen. Dit kan de kinderen motiveren eigen gekweekte groente te eten. Veel kinderen zullen het leuk vinden om mee te mogen helpen en de plantjes te zien groeien. Kweek hun favoriete snackkomkommers en ze kunnen zo uit de tuin plukken en gezond genieten.

https://www.trampoline.nl/nl/voetbal-en-hockeydoelen/voetbaldoel