Easy Web Search
Image default
Eten en drinken

Lekkere en goedverzorgde BBQ

Bij de BBQ in Hengelo wordt alles op en top goed verzorgd. Zo kan je bij deze slagerij een pakket bestellen om lekker te gaan BBQ’en. Doe dit lekker samen met je gezin, familie of vrienden en laat aan de slager weten voor hoeveel man zij een pakket voor u moeten samenstellen. Ook kan u een voorkeur aangeven met wat de inhoud van het pakket voor u graag zou moeten zijn. Daarnaast heeft de slager ook nog vaste pakketten voor de BBQ in Hengelo als u het zelf samenstellen te veel werk en moeite vindt kosten. Het zal in ieder geval een fijne en lekkere BBQ worden die voor u verzorgd wordt.

Gelegenheid

De BBQ in Hengelo kan u voor verschillende momenten en gelegenheden bestellen. Zo kan u dit doen voor familie en vrienden maar ook voor feesten of bijzondere gelegenheden. Als u doorgeeft voor hoeveel man wij een BBQ moeten regelen, doen wij dat met alle liefde en gemak voor u. Zo hebben wij verschillende zomerpakketen, omdat dan simpelweg het meeste wordt gebarbecued. Daarentegen hebben wij ook winterpakketten die u dus in de winter zou kunnen gebruiken. Ook in de winter, op een koude dag, zijn de BBQ in Hengelo lekker en gezellig. Laat de kou u dan ook niet tegenhouden voor een BBQ vanuit Hengelo.

Soorten pakketten

Voor de BBQ in Hengelo zijn er verschillende pakketten die u zou kunnen uitkiezen voor een leuke, lekkere en gezellige BBQ. De BBQ in Hengelo zal er altijd voor zorgen dat de pakketten worden voorzien van uw wensen en keuzes en daardoor voor ieder een lekkere BBQ verzorgd kan worden. Wij hebben een aantal vastgestelde pakketten waar u uit zou kunnen kiezen. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om zelf pakketten samen te stellen zodat u het maximale uit uw BBQ kan halen. Ieder vindt andere dingen lekker en wanneer u dat zelf kan samenstellen met onze hulp zal het een heerlijke BBQ worden.