Easy Web Search
Image default
Zakelijk

Kan de vloer in een grote ruimte ook worden geëgaliseerd?

Het egaliseren van vloeren gebeurt niet alleen in woonhuizen. Ook de vloeren van bedrijfsruimtes en winkelpanden komen hiervoor in aanmerking. Als je een nieuwe vloer in je winkel wilt laten leggen moet je er immers rekening mee houden dat deze intensief gebruikt wordt door personeel en klanten. Ook staat er een winkelinventaris in de zaak, die het nodige gewicht op de vloer legt. Daar moet de vloer goed tegen bestand zijn. Dat bereik je door de ondervloer goed te laten egaliseren voordat je een nieuwe vloer in je zaak laat leggen. Natuurlijk is het egaliseren van een winkel of bedrijfsruimte een hele klus, waar dus voldoende tijd voor moet worden gereserveerd. 

Maak een goede planning bij het renoveren van je bedrijfspand

Bij het renoveren van een bedrijfspand luistert de planning vaak heel nauw. Als je al hebt aangekondigd wanneer de opening is, dan moet alles natuurlijk wel klaar zijn. Daarom is her belangrijk om vooraf een goede planning te maken. Wanneer wordt het egaliseren van de vloer gedaan, en wanneer wordt dan de vloer gelegd? Houd er rekening mee dat tussen deze twee handelingen minimaal enkele dagen moet zitten om de vloer na het egaliseren goed te laten drogen. Ook nadat de vloer is geplaatst moet er soms nog een droogtijd in acht worden genomen voordat je met het inrichten kunt beginnen.

Schakel tijdig een vakman in voor het leggen van een nieuwe vloer

Als u weet wanneer een bedrijfspand onder handen moet worden genomen, schakel dan op tijd vakmensen in. Zij hebben vaak een volle agenda en het zou jammer zijn als daardoor je planning in de war wordt gestuurd. Door tijdig offertes aan te vragen en afspraken te maken weet je zeker dat het egaliseren van je vloer op tijd klaar is om de nieuwe vloer in de zaak te laten leggen en kunnen ook de werkzaamheden die daarna nog op de agenda staan gewoon doorgaan. 

Ook voor het egaliseren van je vloer ben je bij Egaliseren.nl aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte op.