Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Kunststof spuitgieten vinden is nog een moeilijke taak

Het is niet makkelijk meer tegenwoordig om een bedrijf te vinden die kunststof spuitgieten gebruikt om hun producten te maken. Maar mijn product dat ik had ontwikkeld, kon alleen maar op deze manier geproduceerd worden. Dus moest ik een bedrijf vinden in mijn omgeving waar ik dit wel kon doen. Gelukkig had ik die snel gevonden en ze wilden mij ook nog eens helpen met het ontwikkelen van mijn product. Een win-win situatie voor mij.

Weinig bedrijven die kunststof spuitgieten hebben

Het verbaasde mij eigenlijk hoe weinig bedrijven er nog zijn die kunststof spuitgieten gebruiken. Maar aan de andere kant snap ik het wel, omdat het een dure manier is om veel producten te produceren in een keer. Alleen mijn product kon niet anders geproduceerd worden, dus HSV TMP wilde mij graag helpen met mijn product en het zo ontwikkelen dat het binnen een paar maanden al geproduceerd kon worden via de machines. Echt top werk van hen. Bovendien was ik ook vaak welkom bij de meetings van het productontwikkeling en dat vond ik zelf ook fijn om aanwezig te zijn, want het is toch mijn product waar het om draait. En daarbij waren ze erg vriendelijk om mij te helpen.

Een goede match

Nadat we een maand bezig waren geweest met het product zo goed mogelijk ontwikkelen was het eindelijk tijd voor het productieprocess. Daar mag ik officieel niet bij zijn als ik geen toestemming heb. Maar die toestemming kreeg ik wel, en mocht samen met een medewerker van HSV TMP meekijken hoe het allemaal in zijn werking ging. Het was een prachtig uitzicht om naar te kijken van hoe vloeibaar materiaal veranderd in een product dat binnenkort op te markt te koop is. Ik heb nog nooit zo iets bijzonders mee mogen maken en ik ben daarom HSV TMP erg dankbaar.

HSV TMP

Bent u ook benieuwd wat dit bedrijf voor uw producten of productontwikkeling kan betekenen? Bekijk dan eens gerust de website van HSV TMP via www.hsv-tmp.nl voor meer informatie over hun diensten en wat zij nog meer bieden.