Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Kunstopdrachten voor particulieren en bedrijven

Kunstopdrachten voor particulieren en bedrijven

RVS – Inox kunst

Kunst is een van de zaken die de wereld een beetje mooier en aangenamer kunnen maken. Cultuur behoort tot de schijf van vijf!. Sculpturen van RVS of corten die in opdracht zijn gemaakt verbeelden op een artistieke manier zonder woorden de essentie of bedrijfscultuur van uw organisatie. Jeroen Stok is een ervaren kunstenaar die kunst in opdracht voor zowel particulieren als voor organisaties uitvoert.

 

 

Wat heeft u liever? Een reeds bestaand kunstwerk of een kunstwerk in opdracht laten maken?

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, een kunstwerk van RVS of cortenstaal is duurzaam en blijvend mooi. Dat geldt zowel voor autonome kunstwerken als kunstwerken in opdracht. Beide materialen hebben een unieken en eigen uitstraling, waarbij RVS een heldere en schone uitstraling heeft en Corten staal (geroest staal) meer aards en organisch. RVS heeft een moderne strakke en tijdloze uitstraling. Zowel een sculptuur van cortenstaal als een  RVS kunstwerk is vrijwel onderhoudsvrij. Schaft u een bestaande sculptuur aan en dan ziet u direct u wat u straks in de tuin of entree krijgt. Maar als u een nieuw kunstwerk laat ontwerpen dan is het een verrassing waar de kunstenaar mee komt. Het is speciaal voor u ontworpen en daarmee spannender en persoonlijker.

Een exclusief kunstwerk speciaal ontworpen voor u in een kunstopdracht levert u een origineel sculptuur op. Als u het in serie laat maken kunt u het ook als exclusief relatie geschenk of award gebruiken.

Uw wensen verbeelden in een kunstwerk in opdracht – hoe gaat dat?

Hoe vertaalt een kunstenaar eigenlijk uw wensen in een kunstopdracht? Na een gesprek waarin u uw wensen verteld of laat zien wat u aanspreekt maakt de kunstenaar een serie schetsen die weer de basis zijn voor kleine ontwerpen. De kleine ontwerpen van karton of koper geven en goede indruk van hoe een sculptuur zich ruimtelijk verhoudt.  “Als een klein ontwerp bevalt voor ik dit uit in RVS of corten staal. Deze manier van werken geldt van kleine kunstopdrachten tot grote kunst in opdracht werken.

 

Bij de grotere kunstopdrachten spelen ook pragmatische zaken zoals technische tekeningen, sterkte berekeningen en het zorgen voor een goede stevige ondergrond (betonfundering) een belangrijke rol.

Als kunstenaar beeldhouwer zorg ik ook voor de montage van het kunstwerk en de plaatsing ter plekke. Vanaf de eerste krabbel tot aan een verantwoorde wijze van montage en plaatsen ben ik als kunstenaar betrokken en verantwoordelijk.

 

Van sculpturen tot grafstenen en grafkunst

 

Ik heb ervaring met uiteenlopende kunstopdrachten voor particulieren, organisaties en bedrijven. Van RVS tuinbeelden, water kunstobjecten, moderne sculpturen tot aan grafkunst als persoonlijke gedenktekens, grafstenen, grafmonumenten en grafzerken van unieke materialen als RVS, geroest corten staal en handgemaakt glas.

RVS kunst – Jeroen Stok

Jeroen Stok creëert eigentijdse gestileerde kunstwerken van moderne materialen als RVS, cortenstaal en glas. Meestal als kunstopdracht of kunst in opdracht. Vanzelfsprekend gaat dat in nauw overleg met u als de opdrachtgever. Het kunstobject in opdracht moet beantwoorden aan uw wensen.

 

Beeldhouwtechnieken van traditioneel tot eigentijds

Sculpturen en kunstwerken in opdracht ontworpen maken we met een unieke combinatie van traditioneel ambachtelijk vakmanschap  en moderne technieken. Passie, vakmanschap en eigentijdse technieken gaan naadloos samen.

Moderne beeldhouwtechnieken in metaal

RVS sculpturen maken we met verschillende metaal- en beeldhouwtechnieken. Traditioneel bewezen beeldhouwtechniek hoeft moderne metaaltechnieken niet uit te sluiten.

Juist die combinatie van traditioneel en moderne technieken helpt om mooie exclusieve sculpturen te creëren die zich in kwaliteit onderscheiden in ontwerp en afwerking

Exclusieve RVS kunstwerken hebben een publiek dat houdt van strakke, heldere en gestileerde kunst.

 

RVS kunst – 100% Nederlands vakmanschap

Alle RVS kunst in opdracht maken we van de beste kwaliteit edelstaal (RVS 316). Ieder sculptuur is een ontwerp en product van Nederlands vakmanschap. Tijdens het maken van d ebeelden bent u van harte welkom om tussendoor te komen kijken. We bespreken dan vaak welke afwerking van het RVS en de lassen het beste past. De afwerking van de huid van het RVS kan van mat of geglaspareld tot aan een spiegelkwaliteit.

Origineel exclusief sculptuur met een certificaat van echtheid

Elk kunstwerk in opdracht is in principe origineel en eenmalig gemaakt, maar een gelimiteerde oplage kan ook. In overleg maken we een beperkt aantal expemplaren van het ontwerp.

Alle kunstwerken hebben garantie. Dat geldt voor de kunstwerken in opdracht gemaakt en voor de vrije kunstwerken die te koop zijn. Vrijwel alle kunstwerken van RVS en corten zijn in principe geschikt voor binnen en buiten.

Bij iedere aankoop of kunstopdracht behoort een certificaat van echtheid waarmee de authenticiteit van het kunstwerk schriftelijk bevestigd is.

 

Wilt u meer weten over kunstwerken in opdracht?

Als u interesse heeft om ook een beeld te laten neem dan vrijblijvend contact op. Graag informeer en overleg ik u vrijblijvend over de mogelijkheden van een kunstopdracht.

Een deel van de RVS kunstwerken van jeroenstok.com zijn u te vinden in diverse beeldentuinen en galerieën.

 

Heeft u interesse om een moderne gestileerde sculptuur te kopen of om een kunstobject in opdracht te laten maken? Op Jeroenstok.com vindt u een divers aanbod van originele RVS sculpturen. Een deel daarvan is als kunstopdracht

 

. ✓ Originele ontwerpen  ✓Garantie ✓ Certificaat van echtheid.

 

Deze blogpost over kunst in opdracht werd u aangeboden door Jeroen Stok.  

Jeroen Stok – RVS kunstenaar

Moezelstraat 72

8226LB Lelystad

06-49 351 338

contact met kunstenaar beeldhouwer
https://www.jeroenstok.com/