Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Klaar voor de herfstschoonmaak?

De herfst is weer aangebroken en dat betekent: het is weer tijd voor de herfstschoonmaak. Hoewel je er misschien helemaal geen zin in hebt voelt het heerlijk als je klaar bent. Daarbij moet je je bedenken dat je maar één keer per jaar het hele huis doorloopt. Hoe beter je deze keer opruimt, schoonmaakt en spullen sorteert, hoe minder je de rest van het jaar moet doen. Het is de rest van het jaar slechts een kwestie van bijhouden. Schaf de juiste schoonmaakmiddelen en een rolcontainer aan en beginnen maar. En zeg nou zelf; niets is lekkerder dan een opgeruimd huis.

Beginnen maar!

Uitstellen heeft geen zin, dan ga je er alleen maar meer tegenop kijken. Kies daarom zo snel mogelijk een datum uit en zorg ervoor dat je alle benodigdheden in huis hebt. Als je eenmaal bezig bent is het prima te doen. Kies een kamer waar je wilt beginnen en loop eerst langs wat je weg wilt gooien. Merk je dat er wel erg veel rotzooi is? Zorg er dan voor dat je een rolcontainer hebt. Je hebt meteen de rommel écht opgeruimd. Zet alles op de juiste plaats en begin dan pas met poetsen. Het heeft namelijk geen zin om tussendoor al te poetsen, dan moet je alles dubbel doen.

Orde in de chaos

Wil je dit jaar wat meer orde aanbrengen? Loop dan ook alle documenten na en werk je administratie bij. Let er wel op dat papier en gewoon afval gescheiden moet worden. Merk je dat je veel verschillende soorten afval hebt, kies er dan voor om nóg een rolcontainer te halen. Dit geeft je een overzicht van welk afval je allemaal hebt als je schoonmaakt. Daarnaast zorgt een herfstschoonmaak er voor dat je meer orde aanbrengt. Je loopt namelijk al je spullen, documenten en kasten na zodat je precies weet waar alles ligt. Ook kan een schoonmaak handig zijn voor het terug vinden van oude spullen en dat is natuurlijk altijd fijn.

http://rolcontainernederland.nl/