Easy Web Search
Image default
Auto's en Motoren

Kia Niro private lease

Ben je al bekend met de voordelen van een Kia Niro private lease? Je kunt voor een vast maandbedrag in de nieuwste Kia Niro rondrijden. Dit kan al vanaf 439 euro per maand. In dit maandbedrag zit alles inbegrepen, behalve de oplaadkosten. De Kia Niro is een elektrische SUV met een hoge zit. Hierdoor heb je dus uitstekend zicht op de weg en de omgeving tijdens het rijden. Deze elektrische auto is geschikt voor het hele gezin, heeft een grote actieradius en is erg veilig.

 

Private lease Kia Niro

Niet elke private lease Kia Niro is hetzelfde. Iedereen zal net andere eisen en wensen hebben, dus misschien ook een andere private lease af moeten sluiten. Je kunt op diverse vergelijkingswebsites dingen invoeren als het aantal kilometers dat je per jaar ongeveer aflegt. Vervolgens krijg je alle private lease opties te zien die bij jouw wensen aansluiten en kun je degene kiezen die het beste bij jou past. Het voordeel van Kia Niro private lease is dat je direct een ander exemplaar krijgt wanneer degene die je hebt bijvoorbeeld naar de garage moet.

De Kia Niro kun je private leasen in drie uitrustingsniveaus. Dit zijn de Kia e-Niro DynamicLine, de Kia e-Niro DynamicPlusLine en de Kia e-Niro ExecutiveLine. Je hebt geen spaargeld of lening nodig voordat je het contract af kunt sluiten. Je kunt dus direct met jouw nieuwe auto de weg op!