Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Kamerverhuur Haarlem

Meer informatie over kamerverhuur Haarlem? Neem contact op met Huis Verhuren Haarlem! Wij zijn een lokale makelaar actief in en om de stad Haarlem. Haarlem is een populaire studentenstad doordat zij op zo’n 20 minuten vanaf Amsterdam ligt. Onder andere studenten van de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam vestigen zich vaak in Haarlem. U kunt kiezen voor het verhuren van kamers in een aparte woning of een kamer in uw eigen woning (hospitaverhuur).

Kamerverhuur Haarlem: wat doen wij voor u?

Huis Verhuren Haarlem  zorgt voor actieve online en offline marketing van uw kamer(s). Zo plaatsen wij de kamer op verschillende websites zoals HollandExpatRentals en Pararius. Als er eenmaal een potentiële huurder is gevonden, controleren wij deze op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Daarna zorgen wij o.a. voor een huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het beheren van uw kamer(s). Voor een geheel zorgeloze verhuurperiode! U kunt kiezen voor financieel en technisch vastgoedbeheer.

Meer informatie over kamerverhuur Haarlem via Huis Verhuren Haarlem? Of wilt u direct uw kamer(s) aanbieden? Vul het formulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

http://www.huisverhurenhaarlem.nl/