Easy Web Search
Image default
Woningen

interieurtips van de 4 meest gewilde vloeren

Betonvloer

We beginnen met de variant die een effect heeft van een witte kleur na het maakproces. Overweeg vervolgens om jouw meubilair daarop aan te passen, denk hierbij aan banken, kleden en stoelen met eveneens een lichtgevende uitstraling. Daardoor sluit de gehele setting op elkaar aan draagt de betonvloer de ruimte als een dirigent die het orkest op een manier begeleid dat iedereen met een glimlach geniet.

De pvc vloer

Een pvc vloer heeft een groot voordeel. Deze vloer gaat langer mee dan andere soorten vloeren. Heel erg handig als je ergens voor een lange tijd gaat wonen. Ook laat het veel warmte door, waardoor je het minder snel koud krijgt. Op deze manier heb je een soort vloerverwarming.

Een nadeel van een pvc vloer is dat ze vaak een stuk duurder zijn dan normale vloeren. Dit komt omdat de materialen een stuk duurder zijn dan bij andere vloeren. Ook is het leggen van een pvc vloer een stuk moeilijker waardoor de prijs automatisch verhoogd wordt.

Troffelvloer

Met een troffelvloer verwelkom je een ontwerp met puntjes erin en is hierdoor het kunstzinnigste deel van deze blog. Daarbij zijn er uiteenlopende kansen om hiermee te starten. Dat komt doordat je eerst een vorm uitkiest waaruit een unieke sfeer ontstaat. Daarbij is het wel een druk aangezicht. Stel jezelf hierom de vraag: houd ik van drukte, of past een rustigere huisraad beter bij me?

Aangezien je eenvoudig een opstelling vormgeeft dat nog jarenlang een vaste speler binnen je woning is.

De gietvloer

De gietvloer wint aan populariteit en zien we de laatste jaren in vele interieurs terugkomen. Niet gek ook, want de vloer komt geweldig tot zijn recht in veel verschillende interieurs. De gietvloer wordt, de naam zegt het al: over het oppervlak uitgegoten resulterend in een prachtige, gladde vloer. Een groot voordeel van deze vloer is dat de vloer in iedere gewenste kleur te verkrijgen is. De gietvloer past bij verschillende woonstijlen, maar je ziet hem toch vooral in huizen met een minimalistische uitstraling. Denk hierbij aan het Scandinavisch interieur, of een moderne, strakke of industriële stijl.