Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Inspiratie voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen is het extra leuk om je huis een beetje te versieren in de feestsferen.  Tijdens deze dagen die we de donkere dagen noemen, hebben we juist een extra reden om ons huis te versieren met extra verlichting en extra sfeervolle decoraties. De decoraties gaan veel verder dan een eenvoudig een kunstkerstboom met lampjes neerzetten. Denk eens aan leuke lantaarns of versier de kerstboom met sneeuw, hierdoor krijg je een levensecht effect.

Veel mensen passen in de wintermaanden hun interieur aan. Je kunt bijvoorbeeld in plaats van een licht gekleurd kleed voor de zomer een wat meer warm kleed neerleggen met rode tinten, omdat je huis tijdens de koude winter toch nog een beetje warmte te geven. Ook kan je huis in de winter wat meer sfeerverlichting gebruiken. Door een aantal schemerlampen een beetje tactische neer te etten creëer je veel sfeer. Je kunt ook op de eettafel een mooie koperkleurige schaal neerzetten en daarop kun je vervolgens kaarsen neerzetten. Je kunt deze dienbladen ook nog tussen de kaarsen door versieren met dennenappels.

Heb je eigenlijk helemaal geen ruimte voor dit door tierelantijntjes of ben je gewoon even toe aan iets dat net even iets anders is? Dan kun je tegenwoordig overal tussen kiezen. Heb je al eens nagedacht over een kerstboom op een doek? Dit kost je vrijwel geen ruimte en er zijn ook doeken met kerstlampjes erin. Met zo een doek heb je de complete kerstervaring terwijl je daar helemaal geen ruimte voor hoeft op de offeren.

Wil je dan toch liever wel een boompje? Kan kun je natuurlijk ook kiezen voor een klein kerstboompje. Een klein kerstboompje is in veel appartementen een prima oplossing. Deze kerstbomen kun je ook neerzeten op een tafeltje wanneer je hem te klein vindt. Een klein kerstboompje kun je ook nog altijd kwijt op de salontafel.