Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Huis kopen in Enschede bij Marcel Kon

Wanneer je huis kopen in Enschede?

Het is wat hé, die woningmarkt in Nederland! Het lijkt overal wel een gekkenhuis en waar je ook komt in het land, het is overal hetzelfde probleem. Een groot tekort aan nieuwe woningen en woningaanbod in het algemeen voor starters en doorstromers. Vooral starters trekken aan het kortste eind helaas. Te weinig betaalbare nieuwe woningbouw voor mensen die voor het eerst een huis willen komen en een toekomst willen beginnen. Hetzelfde probleem zien we ook gebeuren in Enschede, van waaruit wij als Marcel Kon makelaar, huizen verkopen en kopen in Enschede en omgeving. Hoe we dat doen? Lees gauw verder!

Nuchter makelaarskantoor in Enschede

Met een stukje gezonde nuchterheid en een team met daadwerkelijk roots uit Twente, is Marcel Kon NVM makelaar uit Enschede al jaren een hele fijne en prettige makelaarskantoor met een centrale locatie in de grootste stad uit Oost-Nederland. Enschede is booming en groeit hard door met bijna 170.000 inwoners, als je alle gemeentes erbij telt. Om in zo’n grote stad als Enschede een huis te kopen dan wil je dat doen met een makelaar die een grote kennis heeft van de wijken, de geschiedenis en cultuur van de stad.

Hoge klanttevredenheid, daar streven wij naar!

Het is niet ons doel om zomaar een huis te verkopen tegen de beste prijs. Wij vinden het belangrijker om een goede relatie op te bouwen met onze klanten. We willen je bij naam en toedracht kennen en vinden het belangrijk dat we persoonlijk contact houden en je altijd op de hoogte houden omtrent de status van je woning. Of dat nu koop, verkoop, taxatie, verhuur of bemiddeling.

We zijn daarom ook erg trots dat we goed scoren op Google en op Funda.nl met positieve reacties van onze klanten. Een greep van enkele recencies.

Funda – Het contact verliep overeenkomstig de verwachtingen. Uitstekende begeleiding en zeer deskundig met betrekking tot zowel de markt als de juridische afwikkeling.

Funda – Het contact met de makelaar was goed. Echter door drukte vanuit het kantoor verliep het soms in de communicatie wat stroef maar dit is na een gesprek met elkaar sterk verbeterd. We zijn fantastisch geholpen met het verkopen en aankopen van onze woningen. Bedankt!

Google – Ik heb Jordy, werkzaam voor Marcel Kon Makelaardij, gevraagd te handelen als aankoopmakelaar en met snel en groot succes! Snel schakelen, fijn menselijk contact en enorm betrokken. Absolute aanrader.

Google – Snelle en professionele service – woning werd binnen no time verkocht en team stond altijd voor ons klaar. Zeker een aanrader!Nogmaals hartelijk dank!

Met een gemiddelde van 9.2 op Funda.nl hopen we de juiste indruk te geven aan toekomstige klanten én geeft het ons de juiste prikkel om te blijven werken aan een super goed vertrouwen en klanttevredenheid.

Gratis waardepaling aanvragen in Enschede

Ben je voornemens een huis te kopen of verkopen, maar ben je benieuwd wat het huis waard is? Vraag dan een gratis woning waardebepaling aan op onze website. De waardepaling kun je direct online aanvragen en je ontvangt per mail een indicatie van de waarde van de woning op basis van de locatie en oppervlak in m2. Wil je liever een erkend en gevalideerd taxatierapport? Dan is het goed om te weten dat we óók NWWI erkend zijn en zodoende een betrouwbaar woningtaxatie kunnen afgeven zodat je de financiering rond kunt krijgen bij iedere geldverstrekker in Nederland.

https://www.marcel-kon.nl/