Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Houtsoorten

Graag vertel ik in dit artikel welke houtsoorten er zijn. Want als je nieuwe houten vloeren wilt kopen, dan zijn er zo verschrikkelijk veel keuzes. En allemaal hebben ze hun voor- en nadelen. Dus om u te helpen vertel ik hier graag meer over. Zodat u de voor uzelf perfecte houten vloer kunt kopen. En dat natuurlijk bij Bax Houthandel!

Welke houtsoorten zijn er?

Er zijn natuurlijk heel erg veel houtsoorten! Maar je kunt ze wel een beetje verdelen in hoofdgroepen. Namelijk loofhout en naaldhout. Eerstgenoemde zal, zoals de naam het al zegt, van loofbomen komen. Het soort hout kan zowel hard als zachter zijn. Dit hangt met name uit van het gebied waar de boom groeit. Hoe kouder en natter het er is, des te harder.

De andere groep, het naaldhout, komt van de naaldbomen.

Waar een houten vloer kopen?

Maar waar moet u nu een houten vloer kopen? En welk houtsoort moet u dan kiezen? Mijn advies is: laat u adviseren door een van de deskundigen van Bax Houthandel! Zij hebben meerdere vestigingen, verspreid over met name de Randstad. En tevens hebben zij zo goed als alle mogelijke houtsoorten voor een houten vloer. En voor heel lage prijzen! Want zij fabriceren alle houten vloeren namelijk zelf! Vergelijk de prijzen maar eens met concurrenten. U zult snel zien dat Bax Houthandel met afstand de goedkoopste is! Daarnaast heb ik er zelf een heel goede ervaring mee. In mijn zoektocht naar een vloerenwinkel kwam ik namelijk uit bij Bax Houthandel. En vielen ook mij direct de prijzen op. Vervolgens ben ik naar een van hun vestigingen gegaan en ben ik heel goed geadviseerd over welke houten vloer ik het beste voor mijn woning kon kopen. Laat je ook overtuigen en kom langs in een van de vestigingen van Bax Houthandel! Of neem een kijkje op hun website.