Easy Web Search
Image default
Gezondheid

Hoe verwijder ik kringen onder mijn ogen

Donkere kringen onder de ogen verwijderen. Dit is echt een onderwerp die geen 1 vrouw van boven de 35 jaar zal mistaan. Het is niet vreemd dat er 1001 adviezen, en allerlei producten van de meest bekende merken hier allerlei producten voor gemaakt hebben. Helaas werken de meeste producten niet. Wij gaan onderstaand op zoek tocht naar het remedie tegen donkere kringen en wallen! 

Waardoor ontstaan donkere kringen onder mijn ogen?

Zoals heel de huid met de jaren ouder wordt, gebeurd dit als je even pech hebt versnelt met de huid onder je ogen. Dit komt hoofdzakelijk omdat de huid hier vele malen dunner is. Er is dus weinig flexibiliteit. Dit maakt het enorm belangrijk om je huid goed te verzorgen. Je wilt namelijk niet met donkere wallen en kringen rondlopen.

Hoe kun je donkere kringen het best voorkomen?

Een goede verzorging van de dunne huid rond je ogen is echt van belang. Zorg er daarom voor dat je deze huid goed gehydrateerd. Een goede vocht balans door genoeg water te drinken helpt al een hele hoop. Ook is het belangrijk om een huidvriendelijk SPF te gebruiken, zodat je verdere veroudering door de zon zoveel mogelijk kunt voorkomen.

 

Wat te doen tegen donkere kringen

Helemaal verwijderen is niet mogelijk. Wel kun je middels een Skin whitening crème de donkere wallen langzaam bleken. Op deze manier worden ze dus minder zichtbaar en lijk je direct een stuk jonger en gezonder. Skinlight is een crème die hier zeer geschikt voor is. Je kunt deze crème online bestellen via de webwinkel.

https://www.facebook.com/skinlight.nl