Easy Web Search
Image default
Boeken en Tijdschriften

Hoe goedkoop kun je een hardcover boek drukken?

Is er een website waar je goedkoop boeken drukken kan? En is dit ook mogelijk voor hardcover boeken? Zoals je waarschijnlijk al had ingeschat, is het laten drukken van een hardcover boek duurder dan een boek zonder een dergelijke harde kaft. Desalniettemin is het bij vele boekdrukkers mogelijk om voor deze optie te kiezen. Maar vaak kost dit je een flinke duit. Daarom ben je op zoek naar een site waar je goedkoop boeken drukken kunt, maar tegelijkertijd niet inboet op het gebied van kwaliteit. In dat geval hebben we een aanrader voor je: Ezbook.

 

Uitstekende prijs – kwaliteit verhouding: goedkoop boeken drukken bij Ezbook

Goedkoop boeken drukken (met hardcover!) zonder in te boeten op het gebied van kwaliteit. Dat is wat Ezbook je kan bieden. Het is heel eenvoudig om je boek te laten drukken bij hen. In drie stappen is het voltooid. En dat allemaal vanuit je luie stoel. Eerst maak je een PDF van je boek of scriptie. Wanneer je deze geüpload hebt, dien je een aantal keuzes te maken. Eén hiervan is de uitvoering. Hierbij kun je dus selecteren of je het boek (of scriptie) wilt voorzien van een hardcover. Wanneer alles naar wens is, kun je overgaan tot het bestellen van je boek. Normale bestelling worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd. Echter is het mogelijk dat je sneller dan dat behoefte hebt om je bestelling in huis te hebben. Immers kan er sprake zijn van een deadline of iets dergelijks. Voor bestelling die binnen 24 uur geleverd moeten worden heeft Ezbook een spoedlijn. Hier kun je naartoe bellen als je binnen een dag jouw bestelling binnen wilt hebben. Dit kost je wat extra’s, maar dan ben je wel gegarandeerd van een snelle levering. En dat is ook wat waard.

 

Goedkoop boeken drukken: nog meer voordelen van Ezbook

Je weet nu dat het met de prijs – kwaliteit verhouding goed zit en dat je relatief snel kunt beschikken over jouw boek. Zelfs binnen 24 uur is een mogelijkheid middels de spoedlijn. Daarnaast kun je al vanaf 1 exemplaar je boek laten drukken en laten bezorgen. Wachttijden zijn er niet en de klantenservice staat je immer met raad en daad bij. En dat alles inclusief de beste prijs garantie. Het is dan ook niet voor niets dat Ezbook enorm gewaardeerd wordt door haar klanten. Ezbook is zelfs de beste beoordeelde boekdrukker van zowel Nederland als België. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 99% van de klanten Ezbook een aanrader vindt. En zo denken wij er ook over. Als je goedkoop boeken wilt laten drukken maar er zeker van wilt zijn dat de kwaliteit top is, dan kies je voor Ezbook.