Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Het perfecte huwelijkscadeau

Ik ben altijd heel close geweest met mijn beste vriendin, zo close zelfs dat ik haar heb geholpen om een aanzoek te doen aan haar geliefde, waarop ze natuurlijk ja zei. Toen zat ik wel met een probleem. Als beste vriendin kan ik het niet maken om zo’n standaard huwelijkscadeau te geven zoals theeservies, keukenspullen of andere prullaria. Wij hadden een speciale band die riep voor een speciaal huwelijkscadeau. Ik heb hier heel lang over zitten peinzen. Op gegeven moment kwam ik er zelf gewoon niet uit. Alle ideeën die ik had waren al een keer gedaan voor haar verjaardag of niet origineel genoeg. Dus ging ik het internet op. Google is wat dat betreft mijn beste vriend, met antwoorden op alles. Met zijn hulp stuitte ik op het perfecte huwelijkscadeau: een glossy. Deze bestel je eenvoudig op www.jilster.nl.

Glossy als huwelijkscadeau

Je zou misschien denken: Hè, een glossy als huwelijkscadeau? Waarom niet gewoon een fotoalbum? Een foto album is inderdaad een erg geschikt huwelijkscadeau omdat je daarin alle herinneringen in de vorm van foto’s kunt opslaan. Een fotoalbum is alleen niet genoeg, want bij elke foto is er wel een verhaal te vertellen die je er eigenlijk ook graag bij zou willen zetten. Daarom is een glossy als huwelijkscadeau uitermate geschikt omdat je er foto’s in kunt doen met verhalen over beide bruiden (in dit geval). Bovendien heb je met een glossy veel meer mogelijkheden wat betreft decoraties, lettertypes en stijl.

Het begin

Zo begon ik dus aan mijn huwelijkscadeau, maar ik moest haasten want ik had niet veel tijd meer over: nog twee weken. Gelukkig werk ik vanuit huis, zo is het makkelijker om tussen het werken door snel even verder te gaan met de glossy. Ik begon met het maken van mijn huwelijkscadeau door alle verhaaltjes te verzamelen die ik wou vertellen en alle mooiste foto’s van het gelukkige stel en hun families (die ik stiekem kreeg van een familielid). Toen had ik al het ruwe materiaal die ik nodig had om het perfecte huwelijkscadeau te maken. Hoe het maken van het huwelijkscadeau verder ging zal ik in een volgende blog schrijven!