Easy Web Search
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een objectief arbeidsdeskundig onderzoek

Wanneer u de term “arbeidsdeskundig onderzoek” hoort, schrikt u misschien toch wel snel af. Veel mensen hebben een negatief beeld bij deze term omdat het erg lastig en een beetje eng klinkt. Wij van AdXpert kunnen u vertellen dat arbeidsdeskundig onderzoek helemaal niet eng of lastig is. Arbeidsdeskundig onderzoek komt in beeld als een van uw werknemers bijvoorbeeld langdurig ziek is of als het niet lekker loopt bij u op de werkvloer. Wij zorgen voor een goed onderzoek waarbij u antwoorden krijgt op alle vragen die u heeft. Hierdoor weet u als werkgever precies waar u aan toe bent en kunt u inspelen op de situatie. Uiteraard zullen wij u ook hierbij van ons beste advies voorzien.

Arbeidsdeskundig onderzoek op een eerlijke manier

Wanneer u kiest voor arbeidsdeskundig onderzoek van AdXpert, dan kiest u voor een objectief, eerlijk en transparant onderzoek. Wij staan niet aan de kant van de werkgever, noch werknemer. Door onze open visie en jarenlange ervaring proberen wij ieder bedrijf op een zo goed mogelijke manier te voorzien van onze adviezen. Voor u als werkgever is het natuurlijk belangrijk om te weten wat een arbeidsdeskundig onderzoek inhoudt en hoe het precies in zijn werk gaat. Daarom vertellen wij u op een heldere manier wat u allemaal kunt verwachten en waar u op moet letten tijdens het arbeidsdeskundig onderzoek.

Antwoord op al uw vragen

Een arbeidsdeskundig onderzoek is eigenlijk het resultaat van allerlei gesprekken die wij met u en uw werknemers hebben gevoerd. Daarnaast telt de inbreng van de bedrijfsarts ook mee. Deze verschillende factoren brengen wij samen en hier maken wij een rapport over. In dit rapport geven wij antwoord op verschillende vragen die voor u van belang zijn. U kunt hierbij denken aan vragen als hoe het staat met de belastbaarheid van uw werknemers, in hoeverre er een kans is dat uw werknemer snel weer aan het werk gaat en of er een andere functie binnen uw bedrijf geschikt is voor uw werknemer.

Altijd eerlijk advies

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die wij op het gebied van arbeidsdeskundig onderzoek te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn erg professioneel en geven altijd eerlijk advies en eerlijke antwoorden.