Easy Web Search
Image default
Eten en drinken

Het online platform voor jouw catering

Bij een evenement organiseren komt behoorlijk wat kijken. De locatie regelen, het personeel boeken, het eten en drinken en natuurlijk kleine rand zaken. Wat doe je met de garderobbe? Houd je een themafeest? En zoja, hebben we dan nog wat versiering nodig. De kans is natuurlijk aanwezig dat je zelf organisator bent van evenementen, dan is dit jouw op het lijf geschreven! Maar ben je dat niet van beroep, dan is het fijn als er iemand is die zijn/haar expertise in kan zetten om het voor jou een stuk makkelijker te maken. Happie Delivery is zo’n groep mensen. 

 

Hoe zorg ik dat de catering snel en goed geregeld is?

Allereerst is het belangrijk dat je echte experts naast je hebt staan. Er zijn voor soorten catering en er zijn zeker meer wegen die naar Rome gaan. Een cateringexpert kan jou adviseren wat je wel en niet moet doen. Naja, niets MOET natuurlijk. Voorbeeld; Heb je de hele avond volgeboekt staan met sprekers en entetainers? Probeer dan zoveel mogelijk aandacht van het diner af te halen. Zo zijn jouw gasten gefocust op het podium en niet op de bediening. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een vooraf opgesteld menu te serveren of door een lopend buffet te presenteren. Door de website van Happie Delivery te bezoeken, zie je in een klap voorbeelden van mogelijkheden. Met prijzen erbij. Zo heb je direct inzicht in wat nou “zoiets” zou gaan kosten. Vind jij één van die voorbeeld menu’s helemaal top? Dan ben je snel klaar! Nog een paar klikken op de knop en alles wordt voor jou geregeld. 

 

Ik wil graag catering op maat.

Heb je lekkere voorbeeld menu’s gevonden, maar geen een die exact aansluit op jouw wensen? No issue! Wij maken voor jou speciaal een voorstel op maat. Dit doen wij kosteloos en vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast. Stuur ons een mailtje of chat met ons op de webchat en vertel ons hoe jij het graag wilt hebben. Het liefste bellen wij jouw nog even op, om alles door te spreken, maar als je daar geen tijd voor hebt, is dat geen probleem. Wij sturen jou binnen 24 uur het lekkerste voorstel wat je maar gaat vinden. Ben jij tevreden? Dan klik je op de knop “accepteren” en dan gaan wij voor jou aan de slag. Bij Happie Delivery vindt je alles wat je maar nodig hebt; Hapjes, Lunches, buffetten, cocktails, BBQ’s en nog veel meer. Te veel om op te noemen eigenlijk. Krijg jij al trek? Bezoek dan eens de website van Happie Delivery.

 

https://www.happiedelivery.nl