Easy Web Search
Image default
Electronica en Computers

Een nieuwe serie SE iPhones

Afgelopen week werd de nieuwe iPhone SE (2020) officieel aangekondigd. Het is immers bijna 3 jaar geleden dat de vorige serie SE iPhones uitkwam. Er werd tijdens de aankondiging niet alleen het nieuws gedeeld dát de nieuwe iPhone eraan zou komen, maar er werd ook meteen bekend dat de nieuwe iPhone vanaf april 2020 te koop is. Met deze nieuwe generatie iPhones is er weer een heleboel veranderd. Wat is er nieuw aan de SE-series 2020?

Meer plezier met de iPhone 2020

Als je hoes dunner dan 7mm is, dan kun je jouw iPhone SE (2020) op een oplaadpunt neerleggen. Dat betekent nooit meer je opladers en kabels verliezen. De nieuwste iPhone heeft het beste ‘single-camera’ systeem ooit. Apple heeft ervoor gezorgd dat ook hun nieuwste aanwinst, die het met één lens moet doen, zeer goede foto’s kan maken. Dat is dus een verschil ten opzichte van de nieuwste iPhone 11. En het word nog beter; de meeste Portrait Mode functies zijn nog steeds beschikbaar.

De thuisknop is terug

Met de scherm vullende voorkant, verloren we de thuisknop en daarmee de vingerafdruksensor. Het grote scherm nu weer ietsje gekrompen en is de thuisknop weer terug van weggeweest. Dit is tevens het grootste verschil ten opzichte van de iPhones die Apple sinds de release van de iPhone 8 heeft doorgevoerd.

Een nieuwe hoes voor jouw nieuwe iPhone

Het is belangrijk om je nieuwe iPhone zo goed mogelijk te beschermen tegen vuil, val of stoot schade. Je wilt niet dat jouw iPhone direct op de eerste dag kapot valt. Daarom is het verstandig om een hoesje om jouw nieuwe telefoon de doen. Wil je graag een telefoonhoesje waarmee je jouw iPhone SE (2020) optimaal beschermt, dan zijn book- of flip case sgoede opties. Deze hoesjes beschermen jouw smarthphone aan de voor- en achterkant. Heb je liever een hoesje dat zo min mogelijk ruimte inneemt? Dan is een gel of siliconen hoesje waarschijnlijk een betere optie voor jou.

https://www.telefoonhoesje.nl/Apple-iPhone-SE-2-hoesjes#filter:c1507dc1705922ca14f1b37cde836d58