Easy Web Search
Image default
Electronica en Computers

Het gemak van een senioren alarm horloge

In de 21e eeuw speelt technologie een belangrijke rol in ons leven. Met behulp van allerlei gadgets en hulpmiddelen wordt het leven een stuk eenvoudiger gemaakt. Een van die hulpmiddelen is een senioren alarm horloge. Zo weet u altijd waar uw partner, vader of moeder is. En in geval van nood drukt hij/zij op de alarmknop.

 

GPS horloge ouderen

Het senioren alarm is verwerkt in een GPS horloge voor ouderen. Doordat het senioren alarm horloge om de pols wordt gedragen, wordt het niet zomaar vergeten. Naast dat u de tijd kunt zien, beschikt het GPS horloge voor ouderen over een ingebouwde GPS. Hierdoor kunt u op ieder moment zien waar uw partner, vader of moeder zich bevindt.

 

Prepaid tegoed

U maakt gebruik van het senioren alarm horloge zonder abonnement. Er wordt gebruik gemaakt van een prepaid tegoed. Hierdoor betaalt u voor gebruik en hoeft u bijvoorbeeld niet te betalen als u het GPS horloge voor ouderen een paar maanden niet nodig heeft. U waardeert het prepaid tegoed weer op zodra u gebruik wilt maken van het senioren alarm horloge zonder abonnement en heeft direct toegang tot alle functies.

Alarmknop

Op senioren alarm horloge zit een SOS-knop. In geval van nood kan hierop gedrukt worden en krijgt u een melding via mail, website en gratis smartphone app. U kunt dan besluiten om naar het GPS horloge te bellen zodat jullie contact met elkaar kunnen hebben. Uiteraard ziet u de locatie ook op de kaart en kunt u direct naar uw dierbare toe gaan.

 

Stel alarmen in

Een andere handige functie van het senioren alarm horloge is dat er alarmklokken ingesteld kunnen worden. Bijvoorbeeld voor wanneer er afgehaalde doktersvoorschriften ingenomen moeten worden. Het GPS horloge zal net als een wekker afgaan en eraan herinneren wat u moet doen.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/senioren-alarm/