Easy Web Search
Image default
Gezondheid

Herkenbare zwangerschap food cravings

Bijna iedereen heeft wel eens een food craving. Van het ene op het andere moment heb je ineens extreem veel zin in iets specifieks. Vaak is dat een aparte chips smaak die je je een tijdje niet gegeten hebt of iets dergelijks. Zwangere vrouwen daarentegen ervaren food cravings op een heel ander niveau. Dus ben je zelf in verwachting zul je het vast wel herkennen.

 

Zwangere vrouwen doen er een moord voor

Natuurlijk heb je veel verhalen voorbij horen komen over de meest gekke dingen waar zwangere vrouwen een moord voor doen. Toch zijn er een aantal producten waar haast elke zwangere vrouw voor naar de supermarkt rent. Startende met zuivelproducten en dan met name kaas. Dat komt doordat zwangere vrouwen meer behoefte hebben aan calcium. Ook fruit staat hoog in het verlanglijstje. Er zijn theorieën dat dat voortkomt uit de behoefte aan vitamine C, of dat écht waar is weten we niet. En dan nu de meest bekendste van ze allemaal, zure producten. De augurk zou de mascotte van zwangere vrouwen kunnen zijn als je het aan ons vraagt. Hier is dan wel een logische verklaring voor. Tijdens de zwangerschap maakt je lichaam meer bloed aan, waardoor je ook meer behoefte hebt aan natrium (zout).

 

Jaarvoorraad augurken en een zwangerschapscursus Sittard

Is een vriendin van je zwanger? Wat is er nu een beter cadeau dan een gigantische voorraad augurken en een zwangerschapscursus in Sittard. Zo geef je iets lekkers en iets nuttigs, twee vliegen in één klap. Een zwangerschapscursus in Sittard helpt vrouwen bij het voorbereiden op de zwangerschap.

 

https://zwangerschapscursuslimburg.nl/