Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Goede redenen om niet zelf te gaan rijden

Nederland is steeds autonomer gaan bewegen. Mede dankzij de relatief betaalbare auto’s heeft vrijwel elk gezin gemiddeld één of twee auto’s ondertussen. Velen zien dit als iets positiefs, maar niet iedereen. Niet alleen zijn een groot aantal van die auto’s oud en extra vervuilend. Dit is meteen een eerste goede reden om maar niet (altijd) zelf te gaan rijden. Laat die auto lekker staan en ga vaker met het openbaar vervoer! Dat scheelt een hoop voor het milieu.

Te moe of gedronken

Dat je niet moet gaan rijden als je alcohol hebt gedronken is voor de meeste mensen gelukkig wel duidelijk. Toch is vermoeidheid voor een hoop mensen een stuk lastiger om te begrijpen! Dit terwijl een goede vermoeidheid hetzelfde effect kan hebben als wat gedronken hebben. Hoe bepaal je of je te moe bent? In principe tekenen zoals veel gapen; dit geeft duidelijk aan dat je behoefte hebt aan ontspanning in je hoofd. Heb je het gevoel dat je elk moment in slaap kan sukkelen ga dan al helemaal niet rijden. Dit is levensgevaarlijk voor jezelf of anderen.

Den Haag taxi

Een goed alternatief is natuurlijk een taxi of het OV, of om iemand anders te laten rijden. Je kunt een taxi makkelijk vinden door te zoeken op de stad waar je bent zoals Den Haag taxi. Een hoop zijn vierentwintig uur per dag beschikbaar zodat je altijd kunt komen waar je moet zijn. Veel mensen gebruiken Den Haag taxi om naar het vliegveld of andere “permanente” locatie te gaan. Zo hoeven ze geen rekening te houden met het parkeren van een auto op plekken waar dat heel erg vervelend kan zijn.

Vakantie

Zoals wanneer je naar het vliegveld gaat is op vakantie gaan in het algemeen ook een hele goede reden om niet zelf te gaan rijden. Niet alleen scheelt het je dus een hoop rompslomp met het regelen (en betalen!) van een parkeerplaats bij het vliegveld, maar ook zul je veel beter in je vel zitten. Lekker ontspannen op weg vanaf het begin betekent extra genieten van je vakantie. Zo kom je tenminste met een flinke mentale buffer weer thuis.

https://denhaagtax.nl/