Easy Web Search
Image default
Bedrijven

De beste truc om gezonder te leven

Het lijkt zo moeilijk, gezond leven. De frikandellen met mayo en de zakken chips kijken je verleidelijk aan. Hoe kun je dit toch allemaal, elke dag weer, weerstaan? Het lijkt soms een onmenselijke strijd. ‘Morgen ga ik beginnen’ zeg je bijna elke avond tegen jezelf. En ergens weet je dat het tijdelijk is, maar hoop je van niet. Het kan anders en het kan makkelijker. Je zou namelijk ook gewoon klein kunnen beginnen, met de grootste truc die er is.

De grootste truc die er is

De beste truc om gezond te leven is door gezonde gewoontes aan te leren. Zo hoef je eigenlijk niet te vechten tegen het ongezonde. Je propt gewoon allemaal gezonde gewoontes in jouw leven. Want, het mooie is, als je die toepast dan heb je geen ruimte meer voor veel ongezond eten. Je bent al voldaan.

Citroensap gezond

Citroensap is gezond, zegt men. Er zitten in ieder geval antioxidanten in die vermoedelijk een positief effect hebben op de gezondheid.  Wil je beginnen met gezond leven? Start dan elke ochtend met wat van die citroensap die gezond is. Het mooie hiervan is dat je zo op een simpele manier start met iets wat je makkelijk kunt volhouden. Doe dit vervolgens een maand lang en drink dan ook de hele dag ook voldoende water.

Citroen is gezond? Vermoedelijk wel dus en water is zeker gezond. Het zorgt ervoor dat je een goede vochtbalans in jouw lichaam hebt. Bovendien geeft water een vol gevoel. Natuurlijk moet je niet te veel water drinken, maar dat doet men niet zo snel als te weinig water drinken.

De hele maand voldoende water drinken gelukt?

  • Deze maand minimaal 500 gram groente per dag eten
  • Deze maand twee stuks fruit per dag eten
  • Deze maand elke ochtend minimaal een half uur buiten wandelen
  • Deze maand elke ochtend mediteren
  • Deze maand 1 keer per week een half uur sporten
  • Deze maand 2 keer per week een half uur sporten

Hoe verdwijnen nu mijn slechte gewoontes? Je zult zien dat je meer plezier gaat beleven aan de gezonde lifestyle. Er is niks mis met één dag in de week de teugels laten vieren, wees ook niet te streng. Maar, als je lekker wil sporten zul je vaak zien dat bijvoorbeeld roken (als je rookt) meer gaat tegenstaan. Merk je dat dit het geval is? Kies dan voor een periode van twee maanden voor de nieuwe gewoonte. Dan kun je zowel de nieuwe gewoonte inlassen als stoppen met roken.

https://24taste.nl/citroenen-gezond/