Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Geen jojo-effect meer, afvallen ook met pizza!

Veel geloven, weinig geven, doet de gek in vreugde leven. Jaja, we zien het allemaal. Die geweldige dieetpillen, powershakes en beloofde wonderen om gewicht te verliezen. Dagelijks komen ze voorbijkomen. Op het internet ontkom je er zeker niet aan. Niet gek, want hier in Nederland heeft de helft van de bevolking boven de 18 jaar overgewicht. Het probleem is dus groot!

Gaat iemand weer eens de hemel beloven?

Nee, niets daarvan. Uiteindelijk staat er maar één aan het roer van jouw leven en dat ben jij. Nou ja, je hebt niet alles in de hand, maar je kunt wel kiezen hoe je ermee omgaat. Ben jij ook eigenlijk wel moe van al die mooie beloftes die dieet goeroes maken? Terecht.

De oplossing is namelijk even simpel als moeilijk, je zult namelijk jouw voedingsschema moeten aanpassen en dit levenslang volhouden. Dat klinkt misschien wel als een nachtmerrie. Toch is dit het niet. Meer weten? Lees dan het onderstaande kopje ook maar eens. Sta je al te trappelen over hoe je dit moet aanpakken?

Voedingsschema

Een voedingsschema, dat is namelijk alles wat je qua eten moet hebben. Een goed schema. Dat is een schema dat rekening houdt met wat jij lust en afgesteld op jouw lichaam. Dat is ook een schema dat je levenslang kunt volhouden. Dus er zit ook in verwerkt. Hoe dat zit? Stel jouw ‘guilty pleasure’ is pizza. Dan komt ook de pizza voorbij, gewoon in jouw schema. En dat is goed. Het mag. De rest van het schema is namelijk verder gezond genoeg.

Dit is gewoon het magische geheim, je moet beseffen dat een pizza voor één keer geen zonde is. Integendeel het is, als je het maar niet te vaak iet, een hele mooie vorm van beloning voor jezelf. Benieuwd? Check dan de informatie over dit magische voedingsschema speciaal voor jou op maat gemaakt.

https://voedingschema.nl/